Malta Vizesi

Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Tarafından Hazırlanacak Evraklar;

  • Alınacak eğitim ile ilgili belgeler,
  • Konaklama detayları,
  • Yolculuk planınızı belirten belgeler.

Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığından Kontrolünde Hazırlanacak Evraklar;

  • Malta ‘da kalacağınız sürenin bitiş tarihinden en az 3 ay daha uzun pasaport ve varsa eski pasaportlarınız (Pasaportlar hakkında detaylı bilgiye buradan bakabilirsiniz)
  • Seyahat süresi + 15 gün süreyi kapsayan seyahat sigortası
  • Çalışıyorsanız, son 3 aya ait maaş bordronuz, işyerinden izinli olduğunuzu ve döndüğünüzde işe devam edeceğinizi gösterir mektup ve son 3 aylık sigorta dökümünüz
  • Aileniz bordrolu çalışan ise, son 3 aylık maaş bordrosu, ailenizin görevini ve çalıştığı süreyi belirten şirket yazısı. Aileniz şirket sahibi ise, ticaret ve sanayi ddasından alınmış faaliyet belgesi, zarar göstermeyen vergi levhası, imza sirküleri, resmi gazete örneği. Aileniz serbest çalışıyor ise, zarar göstermeyen vergi levhası
  • Varsa kendinize ve ya ailenize ait hazine bonosu, repo, tahvil hesap dökümleri, kredi kartları ekstreleri, arazi, daire, dükkan tapuları, araç ruhsatları
  • Malta ‘daki eğitim, konaklama ve yaşam masraflarınızı karşılayabileceğinizi gösterer belgeler

Bu evrakların detayları Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, danışmanları tarafından sizlere detaylı bir şekilde anlatılıp, danışmanların kontrolü altında toparlanacaktır.

Öğrenci Tarafından Hazırlanacak Evraklar;

  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Vukaatlı nüfus kayıt örneği
  • Cumhuriyet Savcılığından alınacak sabıka kaydı
  • Son 6 ay içinde çekilmiş 3 tane fotoğraf
  • Evliyseniz, evlilik cüzdanının fotokopisi
  • Öğrenci iseniz, öğrenci belgesi
  • Mezun durumdaysanız, diplomalarınız. (mezuniyet durumundaysanız, geçici mezuniyet belgesi
  • Öğrenci olmayan erkek adayların askerlik durumunu gösterir belge
  • Varsa, bugüne kadar almış olduğunuz İngilizce eğitimini gösterir belge(ler)
  • Vize ücreti

Evraklar Hazırlandıktan Sonra;
Endless Abroad Yurtdışı Eğitim, danışmanları sizin ile beraber vize başvuru formunu eksiksiz bir şekilde dolduracaktır. Form doldurulduktan sonra size uygun bir tarih ve saatte randevu alınacak, konsolosluk iletişim bilgileri ve hazırlanan dosya size teslim edilirken konsoloslukta yapmanız gerekenler hakkında detaylı bir şekilde danışmanlık hizmeti verilecektir.

Kısa Notlar;

  • Bazı evrakların ingilizce tercümesi gerekirken bazı evrakların ise sadece fotokopileri yeterlidir. Bu konuda detaylı bilgiyi danışmanlarımız sizlere iletecektir.
  • Eğer öğrenci 18 yaşından küçük ise gerekli belgeler hakkında danışmanlarımız sizleri bilgilendirecektir.
  • Vize ücreti 60 euro ‘dur. (ücretin nereye ve ne şekilde yatırılacağı konusunda danışmanlarımız sizleri bilgilendirecektir)