Malta’da Staj Programları

MALTA’DA STAJ 

» Program Tarihleri: Tarihi staj yapacağınız yerle birlikte belirlersiniz. Malta’ya varışınızın akabinde ilk pazartesi günü stajınız başlatılır.

» Katılım Şartları:  Staj programı kapsamında en az Intermediate seviyesinde İngilizce biliyor olmanız gerekmektedir. Bu seviyeden daha düşük seviyede olan katılımcıların katılım şartlarını öğrenebilmeleri için eğitim danışmanlarımızla irtibata geçmeleri gerekmektedir.

HANGİ ALANLARDA STAJ YAPABİLİRİM?

  • Sales and Marketing
  • Tourism
  • Hotel- Reception
  • Graphic Design
  • Devolopers
  • Techonology
  • Fashion
  • Law
  • Accounts

» Program Ücreti: 

3 Haftalık ücret   1335 €     (Kış Dönemi)

4 Haftalık ücret   1885 €     (Yaz Dönemi)                               

8 Haftalık ücret    2855 €     (Yaz Dönemi)

NELER DAHİL?

» Sertifika: Stajınızı tamamladığınızda uluslararası geçerliliği olan, tüm hayatınız boyunca kullanacağınız sertifikaya sahip olacaksınız.

» Vize Ücreti: Endless Abroad olarak tecrübelerimiz eşliğinde problemsiz bir vize süreci yaşayacağınızı umuyoruz. Ayrıca vize ücretiniz de program kapsamındadır.

» Konaklama: 2 kişilik odalarda sorunsuz ve güvenilir konaklama imkanı sahip olacaksınız.

» Yurtdışı Çıkış Harçları: Yurtdışı çıkış harcı her öğrenciden alınan ve öğrencinin ülkesinden çıkmadan ödemesi gereken tutardır. Sizi uğraştırmadan Endless Abroad bu işlemi hallediyor.

» Sağlık Sigortası: Sağlığınızı da garantiye almayı unutmadık. Sağlık sigortanızı Endless Abroad yaptıracaktır.

» Hava Alanı Transferleri: Malta havaalanından konaklayacağınız yere kadar transferiniz Endless Abroad tarafından yapılacaktır.

» Malta Sightseeing Tur: Varışınızın akabinde ilk haftasonu Malta’yı daha iyi tanıyabilmeniz ve turistik mekanları keşfedebilmeniz için rehberler eşliğinde 1 gün şehir turu Endless Abroad’dan Hediye!

NASIL BAŞVURABİLİRİM ?

  • Öğrencinin hangi departmanda staj yapmak istediğine, staj süresine ve staj tarihlerine karar verilir.
  • Öğrencinin CV’si ve Niyet Mektubu ( cover letter ) Malta’da bölümüyle alakalı staj imkanı sağlayan şirketlere gönderilir.
  • Öğrencinin CV’sini ve niyet mektubunu inceleyen şirket yetkilileri, gerekli gördükleri durumlarda öğrenciyle Skype aracılığıyla bir mülakat gerçekleştirmek isteyebilirler.
  • Gelen staj yerini öğrenci kabul ettikten sonra, şirket öğrencin kabul mektubunu gönderir. Kabul alan öğrenci belirtmiş olduğu tarihlerde staja katılmaya hak kazanmış olur.

Önemli Bilgilendirme:

 Öğrenciler İngilizce seviyesi yeterli olmama durumunda stajdan önce yoğun İngilizce kurslar alarak dil seviyelerini geliştirebilirler.

Yukarıda belirtilen süreler dışında da öğrenciler staja katılabilirler. Staj süresi en az 1 hafta en fazla 6 ay olmak zorundadır.

Her işveren yüz yüze mülakat istemeyebilir. Bu durumda öğrencinin direkt olarak kabul mektupları gelir.