Yeni Zelanda’da Çalışma İzni

Yeni Zelanda’ya 14 hafta ve üzeri giden tüm öğrencilere, İngilizce seviyelerini kanıtlamalarına gerek olmadan haftada 20 saat çalışma izni hakkı verilmektedir. Eski uygulamanın aksine IELTS puanınızın 5.00 üzerinde olması gerekmemektedir.

Bu değişiklik Ocak 2014 itibariyle dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için geçerli olmaktadır. Öğrenciler haftalık 20 saat çalışma izniyle, dil eğitimi alırken, aynı zamanda çalışabilecek, masrafların birçoğunu karşılayabileceklerdir.

Yeni Zelanda’nın öğrencilere çalışma izni tanımasıyla, 2014 itibariyle yeni öğrencileri kabul etmeleri ve eğitim, turizm gibi birçok sektörün canlandırmasını hedeflemiştir.

Katılımcıların çalışabileceği işler ve dil eğitimi alabileceğiniz okullar hakkında genel bilgiler için lütfen bizimle iletişime geçiniz.