COVID-19 Bilgilendirme

COVID-19 sürecini yakından takip ediyor, en önemli önceliğimiz olan değerli öğrencilerimizin, çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın ve tüm insanlığın sağlığı için sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak hizmet vermeye devam ediyor, her zamanki gibi sizin için en doğru planlamayı yapmak için ücretsiz danışmanlık veriyoruz.

DETAYLI BİLGİ AL

Çerez Politikası

Sonsuz Akademi Eğitim Hizmetleti Limited Şirketi (“Endless Abroad”) tarafından işletilen “https://www.endlessabroad.com.tr/” internet sitesini (“Site”) ziyaret edenlerin (“Veri Sahibi”) gizliliğini korumak Endless Abroad’un önde gelen ilkelerinden olup gizlilik ve güvenlik haklarınız temel prensibimizdir. Müşterilerimizin kişisel bilgilerinin gizliliğini korumak amacıyla sistem ve internet altyapımız en güvenilir seviyede tutularak gerekli önlemler alınmıştır.

Çerez Politikasının (“Politika”) amacı, tarafımızca işletilmekte olan sitenin kullanıcıları/ ziyaretçileri (“İlgili Kişi”) tarafından ziyaret edilmesi ile elde edilen çerezlerin, türleri ve kullanım amaçları hakkında ilgili sizleri bilgilendirmektir.

 

1.1       Çerez Politikası Hakkında

Sitemizi şahsi herhangi bir bilgi vermeden ziyaret edebilir, ürünlerimiz ve servislerimiz hakkında bilgi alarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Ziyaretlerde site kullanımına ilişkin bilgi toplamak için çerez kullanılmaktadır. Buradaki amacımız; sitemizi ziyaret eden kullanıcıya kolaylık sağlamak ve işleyişi daha iyiye nasıl taşıyabileceğimizi anlamaktır.

Çerez Politikamız, çerezlerin ne olduğunu ve bunları nasıl kullandığımızı açıklar. Çerezlerin ne olduğunu, bunları nasıl kullandığımızı, kullandığımız çerez türlerini, çerezleri kullanarak topladığımız bilgileri ve bu bilgilerin nasıl kullanıldığını ve çerez tercihlerini nasıl kontrol edileceğinizi anlamak için Çerez Politikamızı okumalısınız. Kişisel verilerinizi nasıl kullandığımız, sakladığımız ve sakladığımız hakkında daha fazla bilgi için, Gizlilik Politikamıza göz atabilirsiniz. İstediğiniz zaman sitemizdeki pop-up olarak sunulan çerez bildiriminde vermiş olduğunuz onayınızı değiştirebilir veya geri çekebilirsiniz.

İzniniz aşağıdaki alanlara uygulanır:

1. https://www.endlessabroad.com.tr/

2. https://www.google.com.tr/

 

 

1.2       Çerez Nedir?

Çerez, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza (“cihaz”) kaydettiği bir dizi karakter içeren küçük bir dosyadır.

Site tarayıcınıza yüklendiğinde, çerezler cihazınızda saklanır. Çerezler bir web sitesinin daha kullanıcı dostu deneyim sunmasını amaçlar. Çerezler, sitemizin düzgün çalışmasını sağlamamıza, sitemizi daha güvenli hale getirmemize, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmamıza,  sitemizin nasıl performans gösterdiğini, neyin işe yaradığını görmemizi ve iyileştirilmesi gereken yerleri analiz etmemizi sağlar. Kısaca kişisel ihtiyaçlarınıza daha uygun ve hızlı bir ziyaret deneyimi yaşatmak için kişiselleştirilmiş web sayfaları sunulabilmesine olanak vermektedir. Çerezler bilgisayarınızda veya dosyalarınızda depolanan kişisel verileriniz de dahil herhangi bir bilgi toplayamamaktadır.

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için çerez kullanıyoruz. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından çerezleri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak bunun site kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz.

1.3       Çerezleri Nasıl Kullanıyoruz?

Sitemizde kullanılan üçüncü taraf çerezleri, temel olarak sitenin nasıl performans gösterdiğini belirlemek, sitemizle nasıl etkileşimde bulunduğunuzu tespit etmek, istatiksel analizler yapmak, güvenlik önlemleri almak, hizmetlerimizi güvende tutmak, reklamlar sunmak ve hepsinde size daha iyi bir hizmet sunmak için kullanılır. Kullanıcı deneyimi ve sitemizle gelecekteki etkileşimlerinizi hızlandırmaya yardımcı olur.

Sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

– İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

– İnternet sitesini iyileştirmek ve internet sitesi üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek,

– İnternet sitesinin, sizin ve Endless Abroad’un hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamak.

1.4       Ne tür çerezler kullanıyoruz?

Çevrimiçi hizmetlerin çoğu gibi, sitemizde bir dizi amaç için birinci ve üçüncü taraf çerezleri kullanır. Birinci taraf çerezleri çoğunlukla sitenin doğru şekilde çalışması için gereklidir ve kişisel olarak tanımlanabilir verilerinizin hiçbirini toplamazlar.

Temel Çerezler: Sitemizin tüm işlevselliğini tecrübe edebilmeniz için bazı çerezler zorunludur. Kullanıcı oturumlarını sürdürmemize ve güvenlik tehditlerini önlememize sağlarlar. Kişisel bilgiler toplamaz veya saklamazlar.

İstatistiksel Çerezler: Bu çerezler, web sitesine gelen ziyaretçi sayısı, benzersiz ziyaretçi sayısı, web sitesinin hangi sayfalarının ziyaret edildiği, ziyaretin kaynağı vb. gibi bilgileri depolar. Bu veriler, web sitesinin ne kadar iyi performans gösterdiğini analiz etmemize yardımcı olur. Bu çerezlerde depolanan bilgiler, üçüncü taraf reklam sağlayıcıları tarafından, tarayıcıdaki diğer web sitelerinde reklam göstermek için de kullanılabilir.

İşlevsel ve Analitik Çerezler: Siteye nereden bağlandığınız, site üzerinde hangi içeriği görüntülediğiniz ve ziyaretinizin süresi gibi siteyi kullanımınızın izlenmesi dahil olmak üzere, siteyi nasıl kullandığınızı belirlemek için kullanılan çerezlerdir.

Reklam ve Pazarlama Çerezleri: Bu çerezler, göz attığınız, satın aldığınız veya ilgi gösterdiğiniz bilgilere göre size özel pazarlama ve reklam sunmasına yardımcı olmak veya bir reklamı kaç kez gördüğünüzü sınırlamak için çevrimiçi etkinliğinizi izler. Bu reklamları hedeflemek için bu çerezleri diğer kullanıcılarla gruplandırmaya olanak veren araçlar sağlayan üçüncü taraf kuruluşlarla birlikte kullanılır.

Otantikasyon Çerezleri: Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak internet sitesine giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile ziyaretçinin internet sitesinde ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Tercihler: Bu çerezler ayarlarınızı kaydetmemize ve dil tercihleri gibi tarama tercihlerinizi belirlememize yardımcı olur, böylece sitemize gelecekteki ziyaretlerinizde daha iyi ve verimli bir deneyime sahip olursunuz.

Çerezler, geçerlilik sürelerine göre Kalıcı Çerez ve Geçici Çerez olarak iki çerez tipi bulunmaktadır. Geçici çerezler internet sitesini ziyaret ettiğiniz esnada oluşturulur ve sadece tarayıcınızı kapatıncaya kadar geçerlidirler. Kalıcı çerezler ise internet sitesini ziyaret ettiğinizde oluşturulur ve siz silinceye veya süreleri doluncaya kadar kalırlar. Ayarlarınız ile uyumlu kişiselleştirilmiş bir deneyim sunma gibi işlemler yapmak için kalıcı çerezler kullanılırlar.

Sitemizde yer alan geçici ve kalıcı tip çerezler, sizi sitemizin diğer kullanıcılarından ayırt etmek, ilgi alanlarınıza ve tercihlerinize göre düzenleme yapmak için kullanılmaktadır. Endless Abroad tarafından tasarlanmış çerezlerin yanı sıra üçüncü taraflardan alınan hizmetler kapsamında da çerez kullanılabilmektedir.

 

Çerez

Tanım

Amaç

Süre

Tür

XSRF-TOKEN

Çerez sitenin kurulumunda baz alınan platform olan Wix website tarafından güvenlik amacıyla sağlanmaktadır.

Güvenlik

2 saat

Temel

endlessabroad_session

Kullanıcı oturumu yaratılabilmesi için kullanılmaktadır.

İşlevsel

2 saat

Oturum

_ga

Google Analytics tarafından kullanılan bir çerez türüdür. Bu çerez kullanıcı, oturum, kampanya verisi ve site kullanımının site için analiz edilerek raporlanması amacıyla kullanılmaktadır. Bu çerez ziyaretçilerin kimliklerini tespit etmeden bilgi toplamaktadır.

Pazarlama

2 yıl

Analitik

_gid

Google Analytics tarafından kullanılan bir çerez türüdür.  Bu çerez ziyaretçilerin siteyi nasıl kullandıkları hakkında analitik rapor oluşturmak için kullanılmaktadır.

İstatiksel, Pazarlama

1 gün

Analitik

_gcl_au

Google Analytics tarafından kullanılan bir çerez türü olup site ile ziyaretçi etkileşimlerini anlamak için kullanılır.

İstatiksel

2 ay

Analitik

test_cookie

doubleclick.net tarafından sağlanan bu çerezin amacı ziyaretçinin kullanmış olduğu tarayıcının çerezleri destekleyip desteklemediğini belirlemektedir.

İşlevsel

15 dakika

Reklam ve Pazarlama

_gat_gtag_UA_38734931_1

Google ziyaretçileri ayırt etmek için bu çerezleri kullanmaktadır.

İşlevsel, Pazarlama

1 dakika

Analitik

utm_medium

Reklam kaynaklarını izlemek için kullanılmaktadır.

İşlevsel, Pazarlama

7979 yıl

Analitik

utm_campaign

Reklam kaynaklarını izlemek için kullanılmaktadır.

İşlevsel, Pazarlama

7979 yıl

Analitik

utm_content

Reklam kaynaklarını izlemek için kullanılmaktadır.

İşlevsel, Pazarlama

7979 yıl

Analitik

utm_term

Reklam kaynaklarını izlemek için kullanılmaktadır.

İşlevsel, Pazarlama

7979 yıl

Analitik

utm_source

Reklam kaynaklarını izlemek için kullanılmaktadır.

İşlevsel, Pazarlama

7979 yıl

Analitik

_fbp

Facebook tarafından sağlanan bir çerez olup sitenin ziyaret edilmesinin ardından ziyaretçiye Facebook’ta ya da Facebook reklamıyla desteklenen dijital bir platformda olduklarında reklam vermek için kullanılmaktadır.

Pazarlama

2 ay

Reklam ve Pazarlama

fr

Facebook tarafından kullanıcılara benzer reklamlar göstermek, reklamları ölçmek ve geliştirmek için sağlanan bir çerezdir. Bu çerez aynı zamanda Facebook pikseli veya Facebook sosyal eklentisi olan sitelerde kullanıcının internet üzerindeki davranışını izler.

Pazarlama

2 ay

Reklam ve Pazarlama

 

1.5       Çerez Tercihlerini Nasıl Kontrol Edebilirim?

Farklı tarayıcılar web siteleri tarafından kullanılan çerezleri engellemek ve silmek için farklı yöntemler sunar. Çerezleri engellemek / silmek için tarayıcınızın ayarlarını değiştirebilirsiniz. Cihazınızda hali hazırda bulunan çerezleri silebilir ve çoğu tarayıcıda çerez kaydedilmesini/yerleştirilmesini engelleyebilirsiniz.

Çoğu tarayıcı aşağıdakileri yapmanıza olanak tanır:

  • Kaydedilmiş çerezleri görüntüleme ve dilediklerinizi silme
  • Üçüncü taraf çerezleri engelleme
  • Belli sitelerden çerezleri engelleme
  • Tüm çerezleri engelleme
  • Tarayıcıyı kapattığınızda tüm çerezleri silme

Çerezleri silmeyi tercih ederseniz ilgili web sitesindeki tercihleriniz silinecektir. Ayrıca, çerezleri tamamen engellemeyi tercih ederseniz Endless Abroad’a ait siteler dahil olmak üzere birçok web sitesi düzgün çalışmayabilir. Tanımlama bilgilerinin nasıl yönetileceği ve silineceği hakkında 1.6. maddede yer verdiğimiz linkleri kullanarak ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

1.6       Çerezlerin Kullanımı Veri Sahipleri Tarafından Engellenebilir Mi?

Hemen hemen tüm internet tarayıcıları, çerezleri otomatik olarak kabul edecek şekilde ön tanımlıdır. Ancak tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirebilir, çerezleri dilediğiniz gibi kontrol edebilir veya silebilirsiniz.  

(Çerezleri yönetmek tarayıcıdan tarayıcıya farklılık gösterdiğinden ayrıntılı bilgi almak için tarayıcının yardım menüsüne bakılabilirsiniz.)

Tarayıcı

Tarayıcı Ayarları

Adobe Analytics

http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

AOL

https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser

 Google Adwords

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

 

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

 Mozilla Firefox

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies 

Opera

http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

 

Safari

https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

 

1.7       İlgili Kişi Olarak Haklarınız Nelerdir?

KVKK’nın 11. maddesi uyarınca kişisel verilerinizin,

  • işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğunuzu bildirmek isteriz.

Söz konusu haklarınıza ilişkin taleplerinizi,

  • Fulya Mah. Büyükdere Cad. Torun Center Tower Office No: 74D Kat: 3 D: 10 Şişli, İstanbul” adresindeki merkez ofisimize yazılı başvuru formu ile bizzat gelerek,
  • kimliğinizi tespit edebilmek ve yanlış kişilere bilgi vermemek adına yazılı olarak noter aracılığı ile veya iadeli taahhütlü mektup ile,
  • (varsa) tarafınızca daha önce Endless Abroad’a bildirilen ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@endlessabroad.com adresine elektronik posta göndererek veya gelecekte Kurul’un belirleyeceği diğer yöntemlerle iletebilirsiniz.

 

1.8       Çerez Politikasının Yürürlüğü

İnternet Sitesi Çerez Politikası 28.10.2020 tarihlidir. Politikanın tümünün veya belirli maddelerinin yenilenmesi durumunda yürürlük tarihi güncellenecektir.

Gizlilik Politikamız https://www.endlessabroad.com.tr/gizlilik-politikasi yayımlanır ve kişisel veri sahiplerinin talebi üzerine ilgili kişilerin erişimine sunulur.

Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin detaylı bilgilere Endless Abroad‘a ait https://www.endlessabroad.com.tr/kisisel-verilerin-islenmesi KVKK Politikası sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yurtdışındaki Tüm Dil Okullarımız

Torun Center Şubesi 0 (212) 949 0 333
Londra Şubesi +44020 7636 4052
Kadıköy Şubesi 0 (216) 949 03 63
Ataşehir Şubesi 0 (216) 995 07 35
Bakırköy Şubesi 0 (212) 949 00 07
Beylikdüzü Şubesi 0 (212) 949 06 55
İzmit Şubesi 0 (262) 949 0 200
İzmir Şubesi 0 (232) 532 01 32
İzmir Mavişehir Şubesi 0 (232) 905 54 60
Ankara Tunalı Şubesi 0 (312) 418 77 75 / 76
Ankara Bilkent Şubesi 0 312 949 03 66
Bursa Nilüfer Şubesi 0224 473 78 97
Adana Şubesi 0322 905 08 13
Antalya Şubesi 0 (242) 316 97 47
Alanya Şubesi 0 (242) 311 66 89
Denizli Şubesi 0 (850) 265 02 67
Kahramanmaraş Şubesi 0 (850) 265 0387
Samsun Şubesi 0362 365 00 11
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak için çerezleri kullanıyoruz.