Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

İrlanda'da Dil Eğitimi Almak İçin 9 Neden

İrlanda'da Dil Eğitimi Almak İçin 9 Neden

İrlanda dil okulları, yurtdışı dil eğitimi almak isteyenler için dünyadaki en iyi eğitim sistemlerinden biridir. İrlanda dil okulları ve üniversiteleri gibi eğitim kurumlarından İngilizce dil eğitimi almak ve bu kurumlardan mezun olanlar için farklı kariyer fırsatları sunuyor. Bu içerikte sizler için İrlanda dil okulları ile dil eğitimi almak İçin 9 neden verilmiştir. İrlanda dil eğimi için nedenleri ve dil okulları seçeneklerini inceleyerek, daha hızlı ingilizce öğrenebilirsiniz.

Avrupa'nın en batı ucunda bulunan bir ada ülkesi olan İrlanda, Büyük Britanya'dan sonra kıtanın en büyük ikinci adası konumunda.

İrlanda'da dil eğitimi almak için dünyanın birçok ülkesinden binlerce öğrenci geliyor. Peki siz dil okulu için neden İrlanda’yı seçmelisiniz?

İşte İrlanda’da dil eğitimi almanız için 9 önemli neden: 

1- İngilizce Dil Eğitimi İçin İrlanda Dil Okulları

İrlanda, Birleşik Krallık’ı oluşturan ülkelerden biridir. İrlanda'da İngiltere'den daha yüksek bir İngilizce konuşma yüzdesine sahiptir. 

İrlanda, nüfusun %97,51'i İngilizce konuşurken İngiltere’de bu oran %94'ten biraz daha düşüktür. Ana dili İngilizce olduğu bir ülkeye giderek dil eğitimi almak size pratik yapma imkanı sunar.

İngilizce seviyeniz başlangıç seviyesinde ise bu durum size oldukça kolaylık sağlar. İrlanda'da İngilizce öğrenmek en mantıklı seçeneklerden biridir.  

 

İrlanda Dil Okullarını incelemek için: https://www.endlessabroad.com.tr/irlanda-yurtdisi-dil-okullari

2- İrlanda'da Work And Study İmkanı

İrlanda'da dil eğitimi alarak dönem boyunca haftada 20 saate ve tatillerde 40 saate kadar çalışma iznine sahip olursunuz. İrlanda'da asgari ücret şu anda saat başına ortalama olarak 9,25 € ve bu da ayda en az 740€ ek gelir anlamına geliyor.

Birleşik Krallık, 2015 yılında İngilizce dil eğitimi alan öğrenciler için çalışma kısıtlamaları getirdi ve bu da İrlanda'yı İngilizce öğrenmek için daha çok tercih edilen bir yer haline getirdi.

 

3- İrlanda'da Dil Eğitimi Alırken Network Oluşturun 

İrlanda, Microsoft, Google, Twitter, Facebook, Youtube, Linkedin, Amazon gibi bir çok global markaya ev sahipliği yapmakta. İrlanda’da dil eğitimi alarak hem network oluşturabilirsiniz. Avrupa'da yaşama hayali kuruyorsanız eğer bu hayalinizi İrlanda'da dil okulları aracılığı ile kolaylıkla gerçeğe dönüştürebilirsiniz. 

4- İrlanda'da Eğitim Avrupa'nın En İyisi 

İrlanda'da eğitim, ülkedeki pek çok kişi için bir gurur kaynağıdır. İrlanda, Avrupa'nın en kaliteli eğitim sistemlerinden birine sahiptir. İrlanda'da güçlü bir öğretim geleneği bulunuyor.

İrlanda'da üniversite mezunu olan öğrenciler diğer Avrupa ülkelerinden daha yüksek bir performans sergiliyor. İrlanda’daki okullardan mezun olan kişiler kısa bir sürede iş bulabiliyor ve yüksek oranda hayallerindeki işi yapıyorlar. 

5- İrlanda, Doğa Güzellikleriyle Göz Dolduruyor

Yurtdışında dil eğitimi almak için belli başlı nedenlere ihtiyaç duyarsınız. Eğitim kalitesi, yüksek yaşam standartları gibi ancak İrlanda yemyeşil coğrafyası ile her gideni kendine aşık bırakıyor. İrlanda muhteşem doğası ile yurtdışında dil eğitim almanız için size bir neden daha oluşturuyor. 

6- İrlanda, Türkiye'ye Uçak İle 4 Saat Uzaklıkta

Yurtdışında eğitim almak isteyen ve ilk kez yurtdışı deneyimi olacak öğrenciler dünyanın diğer ucundaki bir ülkeye gitmek istemeyebilir. Bu yüzden İrlanda, Türk gençleri için en uygun seçenekler arasında geliyor.

İrlanda, Türkiye'ye uçak ile 4 saat uzaklıkta. Bu nedenle zorluk çekmeden ve daha güvenilir bir ortamda İrlanda'da dil eğitimi hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

7- Düşük Yaşam Masrafları

Yurtdışına eğitim almak isteyen öğrenciler için İrlanda yaşam maliyetleri oldukça ideal. İngiltere'ye kıyasla İrlanda'da dil eğitimi alarak maddi açıdan çok fazla zorluk yaşamayabilirsiniz. İrlanda günlük yaşam ihtiyaçlarınızı düşük maliyetlerle karşılayabilirsiniz. 

8- Öğrenci Memnuniyet Oranı

İrlanda'ya dil eğitimi için gidip geri dönen öğrencilerin memnuniyet oranı neredeyse tam oranda. Nasıl bir ülkede dil eğitimi almak istediğiniz iyi bilmeniz. Bu açıdan yurtdışı eğitimi hakkında Endless Abroad uzman danışmanları ile her zaman yardım alabilirsiniz.

İrlanda'da dil eğitimi ve en iyi dil okulları hangisi gibi tüm soruların cevaplarını Endless Abroad danışmanları size tüm şeffaflığı ile sağlar. 

Yurtdışında İngilizce Dil Eğitimi Nedir?

9- Türk Oranının Az Olması

Dil eğitimi için bir ülkeye gitmek istiyorsanız Türkçe'nin en az oranda konuşulduğu bir lokasyon seçmeniz gerekiyor. Nihai amacınızın İngilizce öğrenmek olduğu bir süreçte sürekli Türkçe konuşarak İngilizce öğrenmeye çalışmanızı sekteye uğratırsınız.

İrlanda dil eğitimi alırken bu açıdan size çok fazla kolaylık sağlayacaktır. Çünkü, İrlanda’da Türk oranı bir hayli az. İrlanda’ya gittiğinizde İngilizce konuşmak zorunda kalacaksınız. 

İrlanda Dil Okulları ile Dil Eğitmi Almak İçin Endless Abroad

Yurtdışında dil eğitimi almak neredeyse herkesin hayallerinde arasında geliyor. Ancak size maddi, kültürel ve iklim açısından size en uygun ülkeyi bulmak için iyi araştırma yapmaya ve danışmanlık almaya ihtiyacınız olacaktır.

Her konuda olduğu gibi bu konuyu da uzman ellere bırakmanızı tavsiye ederiz.

İrlanda size uygun yaşam maliyetleri, kültürü, doğası ve İngilizcenin ana dil olması ile birlikte birçok avantaj sağlıyor.

İrlanda’da dil eğitimi almak istiyor ama hala merak ettiğiniz sorularınız varsa Endless Abroad’un uzman ekibiyle 444 3 660  veya 0 (212) 949 0 333 telefon numarası ile iletişime geçebilir ve tüm sorularınızın detaylı karşılığını bulabilirsiniz. 

 

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Malta’da Dil Eğitimi En Güzel Nasıl Olur?

Yurtdışında Eğitim
02 Mayıs 2022

Yurtdışı Eğitimlerinde Vize Almak Ne Kadar Zor?

Yurtdışında Eğitim
02 Mayıs 2022

Polonya'da Eğitim Almanın Avantajları

Yurtdışında Eğitim
02 Mayıs 2022
wp