Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Kanada Dil Eğitimi İçin Hangi Şehirlere Gidilmeli?

Genel 22 Ekim 2021
Kanada Dil Eğitimi İçin Hangi Şehirlere Gidilmeli?

Kanada, dünyanın dört bir yanından milyonlarca uluslararası insanı gelmeleri için cezbeden ve ilerici bir ülke olarak bilinir.  Bunun nedenini anlamak aslında kolay. Ücretsiz sağlık hizmeti, makul bir yaşam maliyeti ve keşfedilecek çok şey sayesinde Kanada’da her kesim için bir rüya bir ülkedir. Çok sayıda yürüyüş, kayak ve diğer açık hava etkinliklerinin yanı sıra Kanada’da hafta sonunu sıkılmadan geçirebileceğiniz birçok şehir mevcut. Amerika, Avrupa ve kendi yerli kültürlerinin en iyilerini bir araya getiren Kanada, kendinden emin bir şekilde kendi adını verdiği güzel bir kültür karışımını bünyesinde barındırıyor. Kanada'nın çok kültürlü olmasını çok çeşitli sanat, mutfak, müzik, edebiyat ve film kültüründen anlayabilirsiniz. Geçmişiniz ne olursa olsun, Kanada'da başarılı olmanın tek ön koşulu Kanada'nın uzun ve sert kışlarını atlatmak için gereken dayanıklılık ve ruhtur. Ancak şüphesiz, Kanada'da biraz zaman geçirdikten sonra, tıpkı yerliler gibi açık havada zaman geçirmeyi de sevmeyi öğreneceksiniz.

Kanada, ana diliniz İngilizce değilse İngilizcenizi geliştirmek için de harika bir yerdir. Hatta İngilizceniz iyiyse, burada kendinizi günlük hayatta da geliştirme fırsatlarını çok kolay elde edebilirsiniz. Kanada'da İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki ulusal dil olmasına rağmen Quebec eyaletinde değilseniz, İngilizce Kanada genelinde konuşulan baskın dil olmaya devam etmektedir. Bu nedenle, Kanada dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler için popüler bir destinasyondur. Özellikle dil eğitimi almak için gelen öğrenciler için. Dil eğitimi almak için Kanada’yı seçmiş ve sizin için en uygun şehrin hangisini olduğuna henüz karar veremediyseniz eğer şimdi blog yazımızı detaylı okuyun. Peki, Kanada’da dil eğitimi için hangi şehirlere gidilmeli?

1. Toronto

Toronto Kanada’nın en büyük ve en popüler şehirleri arasında en başta geliyor. Eğitim ve kaliteli yaşam açısından yüksek imkanlara sahip bu şehir özellikle uluslararası öğrenciler tarafından çok fazla tercih ediliyor. Dünyanın en kaliteli eğitim kurumlarına sahip Toronto’da hem sosyal hem de kendinize birçok bilgi katabileceğiniz bir eğitim hayatı yaşayabilirsiniz. Dil eğitimi için de her yıl binlerce öğrenci tarafından tercih edilen bir destinasyon. Toronto’daki öğrenci nüfusunun %17’sini uluslararası öğrenciler oluşturmaktadır. Güvenli bir şehirde kaliteli bir dil eğitimi için kesinlikle Toronto’yu tercih edebilirsiniz. 

2. Vancouver

Vancouver Kanada’nın en görkemli şehirlerinin arasında en başlarda gelmektedir. Ülkenin en yaşanılası ve güvenli şehirlerinden biridir. Birçok anlamda yüksek imkanlar sunan bu şehir öğrenciler arasında oldukça popüler bir lokasyondur. Dil okullarının özellikle birbirinden iyi imkanlar sunması bu şehri daha da popüler ve tercih edilebilir bir şehir haline getiriyor. Vancouver’da dil eğitimi alarak yabancı dilinizi, bakış açınızı ve sosyal olanaklarınızı oldukça artırma şansına sahip olun. 

3. Montreal 

Mükemmel bir eğitim ve önde gelen üniversiteleri hayal ediyorsanız eğer Montreal, yaklaşık 350.000 öğrenci ile en gözde şehirlerin başında gelir. Burayı popüler yapan şey kültürel çeşitlilik ve festivallerdir. Yerliler Fransızca, İngilizce ve diğer dilleri konuşmaktadır. Birden fazla dil seçeneği için bu şehri tercih edebilirsiniz. Montreal’de dil eğitimi almanın ardından lisans veya yüksek lisans eğitiminizi planlayabilir, hatta kariyer planları bile yapabilirsiniz. Kanada’nın iş ve eğitim hayatı açısından en dinamik şehirlerinden Montreal’de dil eğitimi alarak birçok fırsattan yararlanın. 

4. Calgary 

Kanada’da dil eğitimi almak isteyenler için dikkat çeken bölgeler arasından biri de Calgary. Bu şehir oldukça bilindik ve kaliteli üniversitelere sahip olduğu gibi aynı zamanda da dil okullarının eğitim kalitesi noktasında da başarıya sahiptir. Kanada’da eğitim almak istiyorsanız Calgary’i mutlaka düşünün ve seçenekleriniz arasına alın.

5. Ottawa

Ottawa Kanada’nın önde gelen öğrenci şehirleri arasında geliyor. Canlı ve dinamik bir hayata sahip bu şehir uluslararası öğrenciler tarafından her yıl tercih ediliyor. Yurtdışında dil eğitimi almak isteyen ve aynı zamanda unutulmayacak bir döneme imza atmak isteyen birçok kişi Ottawa’ya gelerek güzel deneyimlere sahip oluyor. Kış sporları ile ünlü olan bu şehirde havanın soğuk olmasını unutturacak birçok eğlenceli aktiviteye dahil olabilirsiniz. Kanada’nın diğer illerine göre daha uygun yaşam koşulları ile tam bir öğrenci şehri sizi bekliyor.

Uzun süredir yurtdışında dil eğitimi hayali kuruyor ve size en uygun ülkenin Kanada olduğunu düşünüyorsanız, şimdiden doğru bir karar vermişsiniz demektir. Kanada yaşam koşulları ve son zamanlarda dünya çapında birçok insan tarafından tercih edilmesi ile gittikçe eğitimde popüler bir lokasyon olmaya başladı. Kaliteli bir eğitim alırken aynı zamanda muhteşem zaman geçirmenizi sağlayacak birden fazla şehre sahip. Kanada’da dil eğitimi alabileceğiniz Toronto, Vancouver, Montreal, Ottawa ve Calgray gibi birçok yüksek standartlara sahip şehir mevcut. Kanada’nın bu birbirinden iyi imkanlara sahip şehirlerinden birinde dil eğitimi almak ve dil eğitimi hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevabını bulabilmek için şimdi bizimle iletişime geçin. 

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp