Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Kanada Dil Okulu Sonrası Kalmak Mümkün Mü?

Duyurular 29 Nisan 2022
Kanada Dil Okulu Sonrası Kalmak Mümkün Mü?

Dil okullarının fiyatları programın uzunluğuna, yoğunluğuna ve okula göre değişiklik gösterebilmektedir. Güncel olarak; Toronto’daki 4 haftalık bir dil okulunun fiyatı ortalama olarak 2500 euro’dur.  

Kanada Dil Eğitimi Nasıl Alınır? 

Kanada’da dil eğitimi almak için öğrencilerin seçtikleri okula kayıt olmaları, kabul belgesi edinmeleri gerekir. Kabul belgesi için öğrenci okul kayıt formunu doldurur; kayıt formu ve pasaportunu taratıp okula gönderir. Ardından, öğrenci vize işlemlerine başlayabilir. Öğrencilerin bu işlemleri vize merkezi veya temsilciler ile yapması daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kanada dil okulları ve fiyatlarını incelemek için tıklayın: https://www.endlessabroad.com.tr/kanada-yurtdisi-dil-okullari 

Kanada Dil Okulu Fiyatları 

Toronto ve Vancouver gibi Kanada’nın en popüler şehirlerinde altı aylık dil okulu fiyatları ortalama olarak 4,500 CAD$’dır. Konaklamanın eklenmesi, programın uzunluğu ve yoğunluğuna göre dil okulu fiyatları değişebilir. 

Kanada Dil Okulu Vizesi Nasıl Alınır? 

Kanada’da vize almak için başvurulması gereken Kanada Dil Okulları vizesidir. Vize başvuruları Kanada'nın Türkiye'de bulunan temsilcileri veya vize başvuru merkezleri tarafından yapılmalıdır. Ardından, randevu alınarak dil okulu vize sonucu beklenmelidir.  

Kanada'da Dil Eğitimi ve Çalışma İmkanı 

Kanada’da dil eğitimi alan öğrencilerin çalışma imkanı yoktur. Yalnızca, dil eğitimini tamamlayıp ülkede lisans, yüksek lisans gibi akademik adımlara geçen öğrencilerin çalışma izni doğar. 

Kanada Dil Okulu Çalışma İzni Sağlıyor Mu? 

Kanada dil okulları öğrencilere çalışma izni sağlamaz. Akademik eğitim alan öğrencilerin haftada 20 saat çalışma izni doğar. 

Kanada Dil Okulu Sonrası Kalmak Mümkün Mü? 

Kanada’da dil okulundan sonra öğrenciler ülkede kalmak isteyebilirler. Fakat, bu yasal olarak mümkün değildir.  

Kanada Resmi Dili Nedir? 

Kanada’nın resmi dilleri İngilizce ve Fransızca’dır.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp