Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Neden Kanada'da Yabancı Dil Öğrenmelisiniz?

Neden Kanada'da Yabancı Dil Öğrenmelisiniz?

Dil eğitimi her insanın ortak bir dil kullanabilmesi için ihtiyaç haline gelmiştir. Dil eğitimi, insanı hem kültürel açıdan hemde kişisel anlamda geliştiren etkenlerdir biridir. Dil eğitimi almanın en kolay yolu ise konuşma dili İngilizce olan bir ülkede eğitim almaktan geçer. İngilizce eğitimi denildiğinde ilk akla gelen ülkelerden biri de Kanadadır. Kanada, ülkeler arasında en kaliteli eğitim veren ve yaşam standartları en yüksek olan ülkelerden biridir. Dil eğitimi almak istiyorsanız Kanada dil okulları ihtiyacınız olan eğitimi size sunacaktır. Endless Abroad olarak, Kanada’da en iyi dil okullarını size sunuyoruz.

Kanada, her yıl birçok farklı ülkeden uluslararası öğrenciye kapılarını açar. Kanada öğrencilerin en gözde ülke olmasının en büyük sebebi ise dil eğitiminin kalitesidir. Kanada’da dil eğitimi veren okullar öğrencinin ihtiyacını anlıyor ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda uygun programlar sunuyor. Öğrenciler istedikleri modern eğitime Kanada’da dil öğrenerek tamamlar. Dünyanın en yaşanabilir ülkesi olarak seçilen Kanada’da dil eğitimi alarak farklı kültürlerden insanlarla tanışma şansını yakalayabilirsiniz. Bu sayede, Kanada’nın sıcak kanlı insanları ve yeşilliklerle dolu çevresiyle ingilizce gelişiminizi hızlandırır. 

Kanada’da dil eğitimi almaya karar veren öğrencilerin en çok tercih ettiği şehir ise Toronto’dur. Toronto, havasının temizliği, düşük suç oranları ve yaşam standartlarının yüksek olmasından kaynaklı uluslararası öğrencilere ev sahipliği yapar. Dinamik ve canlı hayatı ile eğitim almak isteyen öğrencilerin tercihi Toronto’dan yana olur. Toronto dil okullarında hangi amaçla ingilizce öğrenmek istiyor olursanız olun kendi ihtiyacınıza uygun dil programı bulabilirsiniz. İster sosyal hayatınızda ingilizcenizi geliştirin ister akademik hayat için ister iş hayatı için ingilizcenizi geliştirin.

Kanada dil okullarında sunulan programlar ise;

  • İş İngilizcesi
  • Genel ve Akademik İngilizce
  • Sınavlara Hazırlık Dersler
  • Kişiye Özel Dersler

Öğrenciler haftada 15, 20 veya 25 ders yoğunluğunda ihtiyacına yönelik programlar seçebilirler. Dersler genellikle 10 - 15 kişilik sınıflarda olduğu için pratik yapma olanağınız daha fazladır. 

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Malta’da Dil Eğitimi En Güzel Nasıl Olur?

Yurtdışında Eğitim
07 Mart 2021

Yurtdışı Eğitimlerinde Vize Almak Ne Kadar Zor?

Yurtdışında Eğitim
07 Mart 2021

Polonya'da Eğitim Almanın Avantajları

Yurtdışında Eğitim
07 Mart 2021
wp