Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde Sizi Neler Bekliyor?

Yurtdışı Rehberi 12 Şubat 2021
Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde Sizi Neler Bekliyor?

Yurtdışı lise eğitimi hayali kuran öğrencilerin geleceğini şekillendirmek, okul, konaklama, vize, program ve ülke seçimine dair akıllarına takılan tüm soruları yanıtlamak ve ihtiyaçları olan her konuda yardımcı olmak için 27 - 28 Şubat IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerindeyiz.

Etkinlik Detayları

Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 salgını sebebiyle bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerimiz online. Yurtdışı Lise Eğitim Günleri 27 - 28 Şubat tarihlerinde 15:00 - 19:00 saatleri arasında online bir şekilde düzenlenecektir. Dünyanın dört bir yanından prestijli liselerin katılacağı IHSO Online Yurtdışı Eğitim Günlerinde, canlı görüşmelerin yanında, öğrencilerin  eğitimini almayı düşündüğü  okullar hakkında bilgi alabildiği standlarla, gerçek bir etkinlik alanının tüm imkanları ve fazlası öğrenciler ve aileleri için bir arada olacak. Ailecek ülke temsilcileriyle evlerinin sıcaklığında birebir görüşme imkanı bulabilecekler. Katılacakları online etkinlikte temsilcilere lise eğitimini almak istedikleri ülke ve okullar ile ilgili sorular sorulabilecek ve direkt olarak cevap alma şansına sahip olabilecekler. Yurtdışında eğitim ve kampüs hayatı, yurtdışında diploma, ders seçimi ve daha pek çok fırsat ile ilgili bilgiler edinebilecekler. Fırsatları kaçırmamak için ücretsiz etkinliğimize kayıt yaptırabilirsiniz.

Dünya standartlarına uygun eğitim almak isteyen ve kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkmak isteyen öğrenciler, geleceğini Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde şekillendiriyor. Etkinlikte, okulların Türk öğrencileri için sağladığı indirim ve burs imkanları mevcut. Online etkinlik öncesi Endless Abroad hesabından yapılacak çekiliş ile öğrenciler hediyeler kazanabilecek.

Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde Sizi Neler Bekliyor?

  • Uluslararası alanda prestijli eğitim kurumlarından yetkililer ile görüşme
  • Okulların yetkilileriyle lise programları ve planlama için yüz yüze iletişim
  • Yurtdışı lise eğitim fırsatları hakkında online platformda yeni bir deneyim
  • Etkinlik gününe özel indirimlerle yurtdışındaki okullara direkt kayıt fırsatı
  • Yapılacak olan instagram takipçi yarışmamızda öğrenciler, 1 kişi $€£2000 burs, 2 kişi kulaklık Sony WH-CH510 Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık ve 3 kişi yıllık Spotify üyeliği kazanma şansı bulabilir. 
  • Okul temsilcileri ile görüşmelerinizi kolaylaştırmak ve garantilemek için 22 Şubat'ta açılacak olan randevu sistemine katılım sağlayan 100 kişi ₺50 değerinde D&R hediye çekine sahip olabilecek. 
  • Etkinlik esnasında sık katılım gösterip tüm badgeleri toplayan ve en çok standı ziyaret eden katılımcılardan 3 kişi $€£2000 burs, 5 kişi ülke temalı puzzle, 10 kişi D&R hediye çeki kazanma fırsatı.

27 - 28 Şubat IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günleri ile Geleceğinize Bir Adım Daha Yaklaşın!

Yurtdışında en çok tercih edilen ülkelerin okul temsilcilerinin yer alacağı, yurtdışında lise eğitimi, yaşam şartları, ders seçimleri, kariyer fırsatları ve yurtdışında eğitim hakkında her konu hakkında bilgi alabileceğiniz  IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde sizi bekliyoruz. Sizde okullar ve ülkeler hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız online etkinliğimize ücretsiz kayıt yaptırabilir ve gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalabilirsiniz.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Londra’da Gezi Rehberi!

Yurtdışı Rehberi
12 Şubat 2021

Londra'da Ücretsiz Müzelerin Tam Listesi

Yurtdışı Rehberi
12 Şubat 2021
wp