Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

VEF Online Yurt Dışı Eğitim Fuarı

Duyurular 26 Mart 2021
VEF Online Yurt Dışı Eğitim Fuarı

VEF Yurt Dışı Eğitim Fuarı, Türkiye’nin dört bir yanından yurt dışı eğitim ile ilgilenen herkesi ücretsiz bir şekilde online platformda bir araya getirmektedir. VEF Online Fuarı, İngiltere’den Amerika’ya, Kanada’dan Avustralya'ya ve birçok ülkeden fuara katılan dil okulları, üniversiteler, kolejler ve liseler ile herkesin yurt dışı eğitim hayallerini gerçekleştiriyor.

VEF Yurt Dışı Eğitim Fuarları, klasik fuarlardan farklı olarak etkinliklerini ve tanıtımlarını online platformlarda gerçekleştirir. Fuar içerisinde ziyaretçisinden standa kadar pek çok imkanlar ve daha fazlası ücretsiz online fuarında mevcuttur.

Türkiye’nin ilk online platformu olarak gerçekleştirilen VEF Online Yurt Dışı Eğitim Fuarları, Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan herkesi yurt dışındaki prestijli eğitim kurumları ile bir araya getirmektedir. 

VEF Online Yurt Dışı Eğitim Fuarında Sizi Neler Bekliyor?

  • Okul temsilcileri ile canlı bir şekilde görüşme olanağı
  • Videolu görüşmeler ve canlı seminler
  • Fuar sırasında burs imkanlarından yararlanma
  • Fuara özel indirimler 
  • Etkinliğe özel sürpriz hediyeler
  • Evinizin rahatlığında online ve ücretsiz fuar gezme imkanından faydalanma

VEF Online Yurt Dışı Eğitim Fuar Takvimi

  • 16-17 Nisan VEF Global Online Yurt Dışı Eğitim Fuarı
  • 5-6 Haziran VEF Online İrlanda Eğitim Fuarı
  • 22-23 Ekim VEF Online Yurt Dışı Eğitim Fuarı

16-17 Nisan VEF Global Online Yurt Dışı Eğitim Fuarına web sitemizden giriş yaparak fuardaki katılımcı kurumlar ile iletişime geçebileceksiniz. Fuar sürecinde eğitim temsilcileri ile online görüşerek eğitim, programlar, başvuru koşulları, fiyatlar, burs olanakları ve tüm merak ettikleriniz ücretsiz online fuarda bulacaksınız. Okul temsilcileri ile canlı görüşmeler, yurtdışı eğitim seminerleri, etkinliğe özel promosyonlar ve çok daha fazlası için ücretsiz online deneyimini kaçırmayın.

Fuar bitiminde 7 gün boyunca fuar alanı açık olacak, ziyaretçiler istedikleri kurumun standını gezerek okul bilgilerine erişebilecekler. İstedikleri kurumun standlarına iletişim bilgilerini bırakabileceklerdir. Bu sayede, 2 gün süren fuarlar toplamda 9 günlük faaliyet göstermiş olacaktır.

VEF Online Yurt Dışı Eğitim Fuarı kapsamında dünyanın dört bir yanından okullardan temsilciler, ülkelerin yaşam şartları, sınav sistemleri ve yurtdışında eğitim hakkında bilgi almak için web sitemizden kayıt yaptırabilirsiniz.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp