Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Yurtdışı Dil Okullları Erken Kayıt Avantajları

Yurtdışında Eğitim 06 Aralık 2021
Yurtdışı Dil Okullları Erken Kayıt Avantajları

Biliyorsun ki günümüzde dil eğitimi oldukça önemli. İstediğin ülkede istediğin dili öğrenme imkanına sahipsin. Bunun için tek yapman gereken tecrübeli bir danışman ile iletişime geçerek kendine en uygun dil eğitimini planlaman; evet planlama diyoruz çünkü zamanın çok kıymetli.

Zamanın kıymetli demişken paranın da değerli olduğunu söylemeden geçmeyelim. Sen de doğru hamleler yaparak sana özel şekilde planlanan eğitime en uygun fiyatlarla sahip olabilirsin!

Örneğin; 

Eğitim ücretini 2021’deki fiyatlarla satın alıp 2022 yılında ödeme imkanına sahip olursun. Bu sayede zamlardan etkilenmeden en uygun fiyatlardan yararlanırsın.

Uzman danışmanınla birlikte dil eğitimini planladın ve ön ödemeni gerçekleştirdin. Sıra geldi okulunla anlaşma yapmaya. Okul ile anlaşmanda garantilediğin 2021 fiyatı , 2022 de eğitim alacak öğrenciler için değişmiş olsa bile anlaşma sağladığın tutar üzerinden ödemelerini gerçekleştirebilirsin!

Ayrıca planladığın dil eğitimine kardeşin ile gitmeye karar verdiniz. Gideceğiniz okulun ‘Kardeş indirimi’ uygulaması var ise hem erken kayıt avantajından hem de kardeş indirimi uygulamasından yararlanmış olursunuz. 

Öğrenmek istediğiniz dili İngilizce olarak belirlediniz. Ülke olarak da İngiltere’de karar kıldınız. Size iki öneri de bulunmak istiyoruz:

  1. English Path, birçok ülkede bulunan yüksek öğrenim eğitimi veren kolejdir. Global Education Group’un bir parçasıdır. Sana okulun Birmingham lokasyonundan bahsetmek istiyorum. 
    English Path Birmingham koleji, şehrin en ünlü bölgesi olan Digbeth’de bulunmaktadır. Birmingham’ın En gözde mahallesi olarak adlandırılan bu bölge, yaratıcı ajanslar ve büyüleyici sokalarla çevrilidir ve sanatın kalbi olarak anılır. Çok sayıda ulaşım imkânı ile şehir merkezine kolayca ulaşabilirsin.
    English Path Birmingham kolejinde 24 haftalık dil eğitimine erken kayıt avantajı ile 3175 GBP ile sahip olabilirsin!
  2. Bayswater College, 1973’te Birleşik Krallık’ta kurulmuştur.  Birleşik Krallık ve Fransa’da kolejleri mevcuttur. Dil eğitimini alırken aynı zamanda moda stili, moda iletişimi ve lüks marka yönetimi alanlarında eğitim alma imkanına sahip olursun. Bayswater College’ın Liverpool kampüsünde dil eğitimi almanın yanında dijital pazarlama kurslarına da katılabilir, 24 haftalık eğitim tecrübesine sadece 2856 GBP’a sahip olabilirsin!
    Evet öğrenmek istediğin dili İngilizce olarak belirledin ama dünyanın en gözde ülkelerinden biri olan Amerika’da dil eğitimini almak istiyorsun. Sen de biliyorsun ki eğitim imkanlarının kaliteli olması ve zengin bölge seçenekleri Amerika’yı cazip kılıyor. Şimdi sana Amerika’nın en ünlü iki dil okulundan bahsedeceğim:
  3. İngiltere ve Amerika merkezli Kings Education, 1957 yılında İngiltere’de kuruldu.
    Amerika’nın en güzel kampüslerine sahip olan Kings Education, kaliteli İngilizce eğitiminin yanı sıra sanat, tiyatro ve fotoğrafçılık alanlarında da kendini geliştirme imkânı sunar. Kings Education New York’ta 24 haftalık eğitimi erken kayıt avantajı ile 6384 USD’ye sahip olabilirsin. 
  4. Kaplan International Language, 80 yılı aşkın eğitim tecrübesi, dünyanın birçok lokasyonunda kampüsü olması ve seviye atlama garantisi ile en çok tercih edilen dil okullarından biridir. Kaplan International Languages, Chicago kampüsünde 24 haftalık dil eğitimini 6708 USD’ye alabilirsin. 
    İngiltere ve Amerika için önerilerde bulunduk, sıra Kanada’da!
  5. Seni Sprott Shaw Language College ile tanıştırmak istiyoruz.
    Özünde eğitimci olan insanların bir araya gelerek “Gelecek SSLC’de” mottosuyla kurulan SSLC’de 24 haftalık eğitim alana 4 haftalık eğitim hediyesi ile 28 haftalık dil eğitimini 4560 CAD‘e alabilirsin. 
  6. Eğer ki dil eğitimini ‘en yaşanılabilir şehir’ ünvanına sahip Toronto da almak istiyorsanız sizi samimi ortamıyla butik bir okul olan Canadian Language Learning College ile tanıştıralım.2005 yılında Kanada ‘da kurulan CLLC, verdiği eğitim ve hizmet kalitesini günden güne iyileştirmesiyle Kanada’da en hızlı büyüyen okullardan biridir.

24 haftalık dil eğitimini 3870 CAD’e alabilirsin!

2021 yılı, yurtdışında dil eğitimi almak için birçok fırsat ve kampanya ile  doluydu. 2022’ye girerken ise, 2021 yılının avantaj ve indirimlerinden yararlanman için erken kayıt döneminde seni de bekliyoruz. 2021 yılının cazip fırsatlarından yararlanmak için bize ulaş ve 2022’deki yurtdışı eğitimini şimdiden planlamaya başla!

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Malta’da Dil Eğitimi En Güzel Nasıl Olur?

Yurtdışında Eğitim
06 Aralık 2021

Yurtdışı Eğitimlerinde Vize Almak Ne Kadar Zor?

Yurtdışında Eğitim
06 Aralık 2021

Polonya'da Eğitim Almanın Avantajları

Yurtdışında Eğitim
06 Aralık 2021
wp