Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Yurtdışında Bulut Bilişimi Eğitimi ile Kariyer Planlamak

Yurtdışında Bulut Bilişimi Eğitimi ile Kariyer Planlamak

Basitçe açıklamak gerekirse, bulut bilişim bilgi işlem hizmetlerinin (sunucu, depolama, veritabanı, ağ, yazılım, analiz ve makine zekası dahil) İnternet (“bulut”) üzerinden sağlanarak daha hızlı inovasyon, esnek kaynaklar ve ekonomik ölçeklendirme sunulması anlamına gelir. 

Dosya saklama ve dosyalara ulaşım gibi problemlerin ortadan kalkmasını sağlayan bulut bilişim, hayatımıza giren akıllı teknolojilerin daha aktif ve verimli kullanılması mümkün kılıyor. Artık, sunum dosyalarının çantanızda, bilgisayarınızda veya harici bir diskte bulunmasına gerek yoktur. Bulut bilişim hizmetleri sayesinde, hiçbir cihaza bağımlı kalmadan istediğiniz doküman elinizin altındadır.

Bilişim sektöründe değişen uygulamalar ile yaygın bir şekilde kullanılan Bulut Bilişim Teknolojileri, küresel sektörün ihtiyacı olan teknik uzmanlığı kazandırmaktadır. Bulut Bilişim, günümüz modern iş dünyasına yön vermektedir. Teknolojik gelişmelere destek, işletme içerisinde oluşan dalgalanmalar ve oluşan bu dalgalanmalarla baş edebilme konusunda stratejiler geliştirmektedir. Bulut Hizmetleri, veri tabanlarını analiz ederek dünyanın her yerinde işletmelerini sürdüren kuruluşlara hizmet vermektedir. Yakın zamanda, işletmelerin stratejik yönetimi için bulut altyapısı yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanacak, bu nedenle, teknolojik gelişmelerin sistemsel ve ticari faydalarından yararlanabilmek için çok sayıda ulut Bilim Uzmanı'na ihtiyaç duyulacaktır.

Yurtdışında bulut bilişimle ile ilgili eğitim almak isteyen öğrenciler, bilişim teknoloji uygulamalarına, veri saklama, işletim sistemi platformlarına(sunucu, kullanıcı bilgisayarları, yazıcılar vs.), Android, Mac geliştirme laboratuvarı gibi olanaklara erişimleri olacağı için yurtdışında Bulut Bilişim eğitimi almak daha avantajlıdır. 

 

Yurtdışında Bulut Bilişim Eğitimi Almanın Avantajları;

 

  • Veri saklama sistemlerinin tasarım, analiz ve mühendislik süreçlerinin anlaşılır bir şekilde sağlanması hedeflenir.
  • Bilişim sistemlerinin prensiplerinin yanında, bulut yazılım sürecini, yönetimini ve proje sistemleri sürecinde öğrencinin yetenekleri geliştirilir.
  • Bireysel gelişiminizi ve gelecekteki kariyerinizi oluşturacak profesyonel becerilerinizi oluşturmanızı sağlar.
  • Uluslararası alanda kendini kanıtlamış öğretmenler sayesinde bulut bilişimini daha iyi anlayacak ve yazılım teknolojisine dayalı modüllere çözüm üretebileceksiniz.
  • Bulut bilişim sistemlerini uygulayabilecek pozisyona gelecek, teorik açıdan kendinizi geliştireceksiniz.
  • Eğitim aldığınız süreçte işletmelerin iş stratejilerini analiz edebilecek, mevcut bilişim teknolojilerini öğreneceksiniz.
  • Yurtdışında bulut bilişim eğitimi sürecinde iş olanaklarına kurmuş olacağınız sosyal ağlar sayesinde daha kolay erişebileceksiniz
  •  Kendinizi bireysel anlamda geliştirirken, yüksek teknolojinin gelişimini yurtdışında hızlı bir şekilde takip edebileceksiniz                                                             

 

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Yurtdışında Nasıl Üniversite Okunur?

Yurtdışında Üniversite
08 Eylül 2020

Kaygı Yok Stres Yok

Yurtdışında Üniversite
08 Eylül 2020
wp