Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Yurtdışında Hava Taşımacılığı ve Pilotluk Eğitimi ile Kariyer Planlamak

Yurtdışında Hava Taşımacılığı ve Pilotluk Eğitimi ile Kariyer Planlamak

Hava taşımacılığı ve pilotluk, gittikçe popülerleşen meslek gruplarından biri haline geldi. Hava taşımacılığı ve pilotaj, tüm dünyada prestijli ve maddi açıdan güçlü bir meslek gruplarından biri. Bireyler, kariyer hedeflerini/planlamalarını havacılık eğitimi üzerine yapmaya başladı. 

Neden Yurtdışında Havacılık Eğitimi?

Yurtdışında havacılık ve pilotaj eğitimi oldukça kaliteli. Yurtdışında havacılık ve pilotaj eğitimi almayı tercih ederbilirsiniz. Yurtdışında pilotluk eğitimi, profesyonel öğretmenler eşliğinde gerçekleşir.

Yurtdışında havacılık ve pilotaj eğitimi sürecinde, kalifiyeli elemanlar yetiştirebilmesi adına gelişmiş olanaklara sahip olabileceksiniz. Aynı zamanda sadece eğitim alanında donanımlı hale gelmekle kalmayacak, uluslararası bir insan haline geleceksiniz.

Yurtdışında Kariyer Yapma Fırsatı

Pilotaj üzerine kariyer planlamasını yapan öğrencilerin, sivil havacılık kanununa göre  tamamlaması gereken uçuş eğitimlerinden sonra, farklı ülkelerde geçerliliği olan diplomaya sahip olacaklardır. Sadece Türkiye’de kariyerlerini icra etmekle kalmayacak birçok ülkede de kendi mesleklerini rahatlıkla gerçekleştirmiş olacaklar. Bu sayede, kariyer basamaklarını emin adımlarla ilerleme gösterebilecekler. 

Yabancı Dil ve Sertifikalar

Yurtdışında havacılık ve pilotaj eğitimi aldığınız sürede, yabancı dil eğitiminizi tammalamış olacaksınız. Bu da havacılık ve pilotaj alanında iş mülakatlarında sizi daha avantajlı hale getirecektir.

Yurtdışında pilotluk mesleğinde yaygın bir şekilde iş olanaklarının fazla olması sizin için büyük bir avantaj olacaktır.

Havacılık ve pilotluk eğitimi sürecinde, alacağınız belgeler daha kalifiyeli ve geçerliliği olacaktır.

Pilot olmak isteyen adayların, eğitim programları süreçlerinde, CPL ve PPL sertifikalarını yurtdışı eğitim sürecinde almalarında çok büyük fayda var.

Pilotaj (Fakülte) Programı Bulunan Üniversiteler

Hava Taşımacılığı ve Pilotluk Eğitimi için tercih edebileceğiniz üniversitelerden biri de güçlü bir eğitim yapısı ile Polonya Lazarski Üniversitesi'dir. Lazarski Üniversitesi'nden pilotluk bölümüden mezun olduğunuzda İngilterede'ki Coventry Üniversitesi'nden de mezun durumunda oluyorsunuz.

İngiltere'nin Başarı Sıralamasında En İyi 20 Üniversitesi

Polonya'da cazip eğitim fiyatları ile hayaliniz olan havacılık kariyerinize adım adım atılabileceksiniz.

Yurtdışında Havacılık ve Pilotaj Eğitimi İçin Progesyonel Danışmanlık

Endless Abroad, yurtdışında en iyi üniversitelerde Havacılık ve Pilotaj Eğitimi almanız için her zaman yanınızda. Daha detaylı bilgi almak ve eğitim planını şekillendirmek için bize iletişim sayfamızdan ulaş.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Malta’da Dil Eğitimi En Güzel Nasıl Olur?

Yurtdışında Eğitim
12 Mart 2022

Yurtdışı Eğitimlerinde Vize Almak Ne Kadar Zor?

Yurtdışında Eğitim
12 Mart 2022

Polonya'da Eğitim Almanın Avantajları

Yurtdışında Eğitim
12 Mart 2022
wp