Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Yurtdışında Lüks Marka Yönetimi Eğitimi

Yurtdışında Lüks Marka Yönetimi Eğitimi

Rakiplerinden farklılaşmak isteyen firmalar özellikle son zamanlarda Lüks Marka Yönetimi için kolları sıvamış vaziyette. Küreselleşen dünyada büyüyen bir markanın bilirliği her kıtada neredeyse olmuş oluyor. Bu yüzden ürünün ya da hizmetin markalaşma sürecinde planlamaların doğru şekilde yönetilmesi, tüketiciye sunulacakların planlamasında ve firma stratejilerinde çalışanlara büyük işler düşüyor. Marka sadece alınan bir hizmet veya ürünü değil, hem müşterinin hem de işletmenin birbirine olan bağlılığını sağlayan değeri de simgeliyor.

Lüks Marka Yönetimi söz konusu olduğunda akla ilk gelen şehirler, Paris, New York ve Milano’dur.

Golden Label ürünler dediğimiz bu markalar birlikte çalışacakları isimlerde yabancı dil, geniş dünya vizyonu, akademik yönden başarı gibi kriterlere önem gösterir.

Lüks Marka Yönetimi Eğitimi İçin Neler Gerekli?

 

Sektörel olarak Marketing, Business gibi alanlarını da içerisinde bulunduran bambaşka bir alan oluşturan Lüks Marka Yönetimi için ilk etapta bizler için gerekli olan şey tabi ki iyi bir dil eğitimi. Öğrencinin akademik geçmişinde başarısı ne olursa olsun IELTS ve TOEFL gibi skorları önemli bir husustur.

Akademik eğitim ile ilgili olarak ise öğrenci dilerse lisans eğitiminde dilerse de yüksek lisans eğitiminde kendisini Lüks Marka Yöneticiliği anlamında geliştirebilir. Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, Birleşik Krallık, Kanada ve pek çok ülkelerde bu eğitimleri almak mümkündür. Bazı ülkeler eğitim süreci boyunca size staj ve çalışma olanağı da sunmaktadır.

Bu programlar içerisinde kişilere; satın alma, gelişmekte olan pazarlar, lüks ürün perakende yönetimi, uluslararası stratejiler ve farklı lüks endüstrileri hakkında da eğitim verilmektedir.

Yurtdışında Lüks Marka Yönetimi Eğitimi Al

Büyük firmaların marka yönetimini yapma hayaliyle yanıp tutuşan öğrenciler için eğitimler sunan Lüks Marka Yönetimi eğitim programları dünyanın dört bir yanında sizleri bekliyor. Endless Abroad bu programlara başvuru sürecinin her noktasında sizinle birlikte olacak. Detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Malta’da Dil Eğitimi En Güzel Nasıl Olur?

Yurtdışında Eğitim
29 Eylül 2020

Yurtdışı Eğitimlerinde Vize Almak Ne Kadar Zor?

Yurtdışında Eğitim
29 Eylül 2020

Polonya'da Eğitim Almanın Avantajları

Yurtdışında Eğitim
29 Eylül 2020
wp