Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

En İyi İngilizce Öğrenme Programları

Instagram Haberleri 20 Aralık 2021
En İyi İngilizce Öğrenme Programları

İngilizce öğrenirken İngilizce konuşulan bir ülkede olsanız da olmasanız da hedefinize ulaşmak için mümkün olduğunca hızlı ve pratik bir şekilde öğrenmek isteyeceksiniz. Bu noktada karşınıza İngilizce öğrenmenizi kolaylaştıracak birçok iyi tasarlanmış uygulama çıkıyor. Seviyeniz ve ihtiyaçlarınıza göre tercih edebileceğiniz bu uygulamalar sayesinde günlük hayat rutininizde de İngilizce ile haşır neşir olabilir ve öğrenme sürecinizi çok daha kısa hale getirebilirsiniz. İngilizce bilmenin tercihten ziyade neredeyse bir zorunluluk haline geldiği bu dönemlerde kendinize katacağınız en iyi şeyin iyi seviyede İngilizce bilmek olduğunu unutmayın.

Peki, kolay ve pratik bir şekilde İngilizce öğrenmenize yardımcı olacak en iyi uygulamalar hangileri?

Duolingo

Muhtemelen en popüler uygulamalardan biri olan Duolingo özellikle bu sürece yeni başlayanlar için şiddetle tavsiye edilir. Her gün sadece 20 dakika ile kısa oyunlar oynayarak yavaş yavaş İngilizce öğrenebilirsiniz. Farklı konulara dayalı olarak, konu başına yedi adede kadar yeni kelime öğrenebilir ve dersleri tamamladıktan sonra beceri puanları kazanabilirsiniz.

Babbel

Babbel da çok popüler dil uygulamaları arasında başta gelmektedir. Tabii ki bunun belli başlı nedenleri var. Bu uygulama temel konuşma becerileri edinmek isteyenler için çok etkilidir. Babbel'in odak noktası kelime bilgisidi, böylece sadece kelimeleri ezberlemek yerine dili daha iyi anlarsınız. Dersler gerçek dünya konularından oluşur. Bu da günlük konuşmaları daha iyi idrak etmenize olanak tanır.

FluentU

Bu uygulama günlük hayattan ilgi çekici videolara yer verdiği için oldukça benzersizdir. Bunlara reklamlar ve haberler gibi şeyler dahil edilir ve bu sayede günlük hayattan birçok şeyi İngilizce haliyle de anlamış olursunuz. Babbel gibi doğal bir kültüre alışırsınız, her gün veya daha anlamlı konularda hemen sohbet etmeye başlayabilirsiniz. İngilizceyi gerçek hayatta konuşulduğu gibi öğrenmek ayrıca aksan oluşturmanıza da yardımcı olacaktır.

Rosetta Stone

En ünlü uygulamalar arasında yer alır. Kullandığı yöntem de oldukça benzersiz, çünkü Rosetta Stone size kendi dilinizde herhangi bir çeviri vermiyor. Bu aslında dilin içine tamamen entegre olduğunuz ve öğrenmekten başka çıkış yolu olmayan bir yöntem. Uygulama, sonunda tümcecikler ve cümleler oluşturmaya geçmeden önce temel sözcüklerde size yardımcı olacak alıştırmalar içerir.

Memrise

Başka bir uygulama olan MindSnacks’ e benzerliği ile bilirnir. Ancak Memrise’de odak nokta her şeyden önce İngilizce kelime öğrenmektir. Bu uygulamanın özelliği söz konusu kelimeleri ezberlemenize yardımcı olmak için mizah kullanmasıdır. Sizin de tahmin edeceğiniz gibi komik bir şey varsa, onu her zaman hatırlama konusunda kolaylık yaşarsınız. Memrise kursları da sizin gibi diğer kullanıcılar tarafından oluşturulup tasarlanır, bu da onu gerçekten samimi, gerçeğe uygun bir deneyim haline getirir.

HelloEnglish

Asya'nın en büyük İngilizce öğrenme platformu olarak bilinen HelloEnglish İngilizce konuşulan bir uygulama çeşidi. Bu öğrenme uygulaması, kullanıcının derslerini oyunlar aracılığıyla yapabileceği etkileşimli modüller gibi bazı ilginç özelliklere sahiptir. Ayrıca bu uygulama sayesinde rahatlıkla okuma, yazma ve dinleme becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

HelloTalk

İngilizce pratik yapmanın en iyi yolu, anadili İngilizce olan biriyle sohbet etmektir. Ve bu ücretsiz uygulama tam da bunu yapmanızı sağlar. Metin, ses kaydı, sesli arama, görüntülü arama ve hatta çizimler aracılığıyla dünyanın her yerinden İngilizce konuşan kişilerle sohbet etmenize yardımcı olur. Ayrıca topluluğa sorular sorabilir ve anadili İngilizce olan kişilerden geri bildirim alabilirsiniz.

Busuu

Busuu, bugün mevcut olan en iyi İngilizce dil uygulamalarından biridir ve başlangıç ​​seviyesinde İngilizce öğrenmek için şiddetle tavsiye edilir. Bu uygulama dilbilimciler tarafından tasarlanmıştır ve bir dili daha hızlı öğrenmenize yardımcı olmak için insan etkileşimi ile yapay zeka destekli öğretimi birleştirir. Bu mobil uygulama dünya çapında 90 milyondan fazla öğrenciye 12 dilde kurslar sunmaktadır. Busuu'nun dersleri tipik okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerini kapsar. İngilizce öğrenmenin dengeli bir yolu.
Busuu ile İngilizce konuşma pratiği yapmak için ana dili İngilizce olan kişilerle konuşabilirsiniz. Ayrıca İngilizce öğrenen kişilere geri bildirim sağlayabilir veya daha ileri düzeyde İngilizce öğrenenlerden geri bildirim alabilirsiniz. Sadece gerçek hayatta kullanabileceğiniz faydalı İngilizce kelimeleri öğreneceksiniz.

Improve English

Word Games: Improve English, İngilizce öğrenmek için popüler bir uygulamadır. İngilizceyi ikinci dil olarak öğrenenlere içinde yer alan kısa dersler İngilizce becerilerini geliştirmede yardımcı olacaktır. Hareket halindeyken yeni kelimeler öğrenmek için en iyi İngilizce kelime oluşturma uygulamalarından biridir. Bu uygulamanın en sevilen özelliği, İngilizceyi etkili bir şekilde öğrenmenize ve geliştirmenize yardımcı olan bilimsel algoritmadır. Yeni kelimeler, gramer, imla ve deyimsel fiiller öğrenmenize yardımcı olan bu ilginç kelime oyunlarından oluşur. Uygulama, temel İngilizce bilgisine sahip olan ve kelime dağarcığını, okuma, konuşma ve yazma becerilerini geliştirmek isteyenler için tasarlanmıştır. Ayrıca CAT, GRE, GMAT, IELTS, TOEFL vb. giriş sınavlarında iyi bir puan almanıza yardımcı olacaktır.

Sentence Master Pro

Sentence Master Pro kullanıcıyı gerçek dünya, sürükleyici bağlamlarda dil eğitimi boyunca aşamalı olarak yönlendiren etkileşimli bir İngilizce öğrenme uygulamasıdır. Bu oyun hızlıdır, ancak kullanıcılara düşünmek için biraz zaman tanır. Ayrıca, kullanıcılar cümleler oluşturmaya ve bir cümle oluşturmak için kelimeleri eşleştirmeye odaklanacağından, eşli öğrenimi de teşvik eder. Uygulama, başlangıç ​​seviyesinden yetkin, profesyonel ve uzmana kadar değişen 5 farklı oyun seviyesine bölünmüştür.

LearnEnglish Grammar

Learn English Grammar, dil bilginizi geliştirmenize yardımcı olmak için tasarlanmış, İngilizce öğrenmek için basit, erişilebilir bir uygulamadır. İngilizce gramerinizi detaylı bir şekilde geliştirmek istiyorsanız, her seviyeden İngilizce öğrenenler için konu başına 20 aktivite ile 12 gramer konusunu bulmanıza yardımcı olan mükemmel bir İngilizce öğrenme uygulamasıdır. Ancak dilbilgisi hatalarını bulmak istiyorsanız, Grammarly en iyi seçeneğinizdir.

LingoDeer

LingoDeer ile kullanıcılar kendi hızlarında ve kendi yetenek seviyelerine göre devam edebilirler. Kendi kendine çalışma yoluyla, İngilizce dersleri ve sonraki inceleme alıştırmaları, temel terimleri, dil yapılarını ve kurallarını kademeli olarak geliştirmek için okuma, dinleme ve yazma becerilerine odaklanır. LingoDeer, yeni bir dile aşinalığınızı kademeli olarak artırmayı amaçlayan düzenli günlük ve kesin konulardan oluşan bir uygulamadır.

Beelinguapp

Beelinguapp'ın şu anda yalnızca on iki dilde mevcut olan bir uygukama. İçerisinde yer alan diller: İspanyolca, Almanca, Portekizce, Korece, Fransızca, Hintçe, Rusça, Türkçe, Çince, Arapça, İtalyanca, Japonca ve İngilizce. Beelinguapp, İngilizce olarak okuyabileceğiniz ve aynı anda kendi ana dilinizdeki çevirileriyle birlikte görebileceğiniz ücretsiz bir hikayeler koleksiyonudur. İngilizce kelime hazinesi edinmenin en iyi yollarından biri bildiğiniz gibi okumaktır. Bu uygulamada tüm metinler bir ses özelliği ile gelir, böylece izin verilen İngilizce kelimeleri duyabilirsiniz. Hikayeyi okumadan sesli kitap uygulaması olarak da kullanabilirsiniz.

Udemy

Udemy, kullanıcıların yeni beceriler edinmesi için tasarlanmış geniş bir online kurs kataloğudur. Sadece dil öğrenmek için değil: HTML kodlamadan fotoğrafçılığa ve hayaletlerle nasıl konuşulacağına kadar her şeyi öğrenebilirsiniz. Pek çok farklı İngilizce kursu vardır ve her biri kendine özgü içeriğe ve güçlü yönlere sahiptir. Bunlar çoğunlukla önceden kaydedilmiş videolu derslerden ve telefona veya bilgisayara indirilebilen ve kullanılabilen alıştırmalardan oluşur. Kurslar önceden gözden geçirilir, böylece hangilerinin diğer kullanıcılar için en yararlı olduğunu görebilirsiniz.

Grammarly

Orta veya ileri düzey bir ikinci yabancı dil öğrencisiyseniz, telefonunuzu İngilizce yazmak için sıklıkla kullanma ihtiyacı duyarsınız. Bunlar arasında arkadaşlarınıza İngilizce mesaj atmak, tweet yazmak veya iş e-postaları göndermek olabilir. Grammarly hangi uygulamayı kullanırsanız kullanın, yazım ve dilbilgisi hatalarınızı otomatik olarak düzelten bir araçtır. Yapay zeka ile yaratılmış bu uygulamada her hata yüzde yüz oranında düzeltilmese de size büyük rahatlık sağlayacaktır.

Endless Abroad ile Yurtdışında İngilizce Öğrenme Fırsatı

Özetleyecek olursak genel bir kural olarak birçok İngilizce öğrenme uygulaması kelime dağarcığınızı, okuma ve heceleme becerilerinizi oldukça kolay bir şekilde yeni noktalara taşıyabilir. Bazıları dilbilgisi seviyenizi geliştirmek için yararlıyken bazıları da kelime dağarcığınızı geliştirir.

Bu noktada hangi seviyede olduğunuz ve İngilizce öğrenmeden beklentinize karar verin. Sonrasında sizin için dikkatle seçtiğimiz bu İngilizce öğrenme uygulamalarından kendinize en iyi olana karar verin.

Unutmayın ki en kolay dil öğrenme yöntemi o dilin konuşulduğu ülkede zaman geçirmektir. Bu nedenle, İngilizcenizi daha iyi yerlere taşımak istiyorsanız eğer İngilizce dil eğitimi veren ülkelerdeki dil okullarını tercih edebilir ve kısa sürede ileri seviyede İngilizceye sahip olursunuz.

Kanada, Amerika, Malta, İngiltere ve İrlanda gibi ülkelerdeki dil okullarına giderek hayallerinizdeki seviyeye ulaşabilirsiniz.

Eğer sizin için hangi dil okulunun en uygun olduğunu bilmiyorsanız, Endless Abroad’un uzman danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Bu ve bunun gibi yararlı bilgiler için Endless Abroad’un blog yazılarını takip etmeyi unutmayın.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp