Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde Katılımcı Ülkeler ve Okullar

16 Şubat 2021
Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde Katılımcı Ülkeler ve Okullar

27- 28 Şubat Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde, Amerika'dan İngiltere'ye, Almanya'dan Kanada'ya, Avusturya'dan Polonya'ya ve Hollanda'ya birçok okullar ve lise temsilcileriyle bir araya gelmek çok kolay! Evinizde kahvenizi içerken eğitimini almak istediğiniz ülkeler ve okullar hakkında temsilcilerden bilgi almak istiyorsanız kayıt yaptırabilirsiniz.

Promosyon ve Burs Sunan Katılımcı Kurumlar

The Sacred Heart School of Montreal;

Kanada’da bulunan okul, 1 Mart 2021'den önce başvuruda bulunan ve kabul edilen adaylar için ilk adademik yılda $ 2000 indirim imkanı sağlayacak.

London International Academy;

Kanada'daki okul, etkinliğe katılan öğrencilere özel % 50'ye varan öğrenim bursu sunacak.

Merrick Prep School;

Kanada’da bulunan okul, online kayıt yaptıran 9. Sınıf  öğrencilerine etkinlik sayesinde, tam yıllık öğrenim ücretlerinde 5000 CAD indirim sağlayacak.

Our Lady of Good Counsel High School;

Our Lady of Good Counsel High Schools $5,000'a varan indirim imkanı sağlayacak

Burs imkanıyla eğitim almak için Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerine davetlisiniz.

Amerika Birleşik Devletleri, 2 sene kolej ve 2 sene üniversite öncesi eğitim olmak üzere 4 yıllık bir eğitim verilmektedir. Eğitim Günlerinde, öğrenciler, üst düzey liselerin giriş şartları ile ilgili bilgiler alabilecekler. Katılacak okullarda bowlingten aşçılığa,, basketboldan beyzbola, yüzme ve dalış eğitiminden tenise, danstan müziğe kadar bireysel gelişimi sağlayan dersler bulunur. 

Geleceğini Kanada’da kurmak isteyen öğrenciler için lise eğitim süresi 4 yıldır. Öğrenciler ve aileleri temsilcilerden Kanada’nın eğitim türü ve maliyetleri hakkında bilgi alabilirler. Katılımcı okullarda resim, çizim, dizayn ve portfolyo hazırlama dersleri ile yeteneklerini geliştireceklerdir.

Almanya'da lise eğitimini tamamlayan öğrenciler, uluslararası geçerliliğe sahip International Baccalaureata (IB) diplomaları sayesinde tüm dünyada istedikleri üniversitelere başvurabilirler. Etkinlik Günlerinde, temsilciler Almanya lise eğitim yapısı ve yaşam şartları ile ilgili bilgilendirmeler vereceklerdir. 

Üst düzey eğitimin sağlandığı İngiltere'de, yurtdışında lise okumak isteyen öğrencilerin gözde ülkelerinden biri haline gelmiştir. Katılımcı okullarda, buz pateninden at biniciliğe, dağcılıktan beyzbola, yüzme ve dalış eğitiminden voleybola birçok kişisel gelişim dersleri bulunur.

Öğrenciler,muhteşem iklimiyle İspanya'da lise eğitimi alarak, dünyada en çok konuşulan İspanyolca pratiğini yapma fırsatı bulabilecekler. Okul içerisinde, kültür değişim programları,

müzik, dans, fitness ve şehir gezileri bulunur. 

Avusturya'da 4 yıl sonunda öğrencilerin girdikleri sınav sonunda diplomalarını alarak üniversite yada yüksek okullara giriş hakkı kazanırlar. Öğrenciler, bu konularla ilgili sorulara yanıt bulabilecekler. Katılımcı okulda, basketbol, yoga, kodlama, cimnastik, Almanca ve Fransızca konuşma kulüpleri vardır.

İsviçre'de Lise Eğitimi sayesinde dünyanın en prestijli okullarına giriş yapabilirsiniz. Çift dile sahip olan okullardan özel okullara kadar geniş ve yüksek kaliteli eğitim sistemi vardır. Dağcılıktan akademik kamplara, beyzboldan futbola ve yüzmeye öğrencinin yeteneğini geliştirmek için dersler bulunur.

Hollanda’da, kano, yüzme, kamp, at biniciliği, bale, golf dersleri öğrencileri bekliyor. Hollanda’da lise eğitimi almak isteyen öğrenciler Hollanda’nın kültürü ve eğitim yapısıyla ilgili tüm bilgilere erişebilecekler. 

Eski zamanlara dayanan eğitim yapısıyla Polonya'da Lise eğitimini tamamlayan öğrenciler, A seviyesi sınavında başarılı olduklarında üniversitelere geçiş yapabilirler. Öğrenciler ve aileleri Polonya'nın eğitim sistemi ve maliyetleri hakkında merak ettiklerini Online IHSO Yurtdışı Lise eğitim günlerinde sorabilecek.

Dünya Çapından Ülkeler Online Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde Sizi Bekliyor!

Dünya standartlarına uygun lise eğitimi almak isteyen ve kariyer basamaklarını erkenden çıkmak isteyen öğrenciler geleceğini Online IHSO Yurtdışı Eğitim Günlerinde şekillendiriyor. Evinizde kahvenizi içerken eğitimini almak istediğiniz ülkeler ve okullar hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız online fuarımıza ücretsiz kayıt yaptırabilirsiniz.

 

wp