Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günleri'nde Neler Yaptık?

09 Mart 2021
Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günleri'nde Neler Yaptık?

Ebeveynler, globalleşmeyle birlikte çocuklarının iyi bir eğitim alması için yatırımlarını yurtdışına doğru çevirmiştir. Öğrencilerin, kaliteli bir eğitim alması ve uluslararası eğitim sistemini yakından takip edebilmesi için Online Yurtdışı Lise Eğitim Günleri’ne katıldılar. 

VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarının desteğiyle fiziksel olarak düzenlenen IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günleri bu sene online platformda gerçekleşti. Diğer gerçekleşecek olan online yurtdışı eğitim etkinliklerimiz için VEF websitemizi takip edebilirsiniz.

27- 28 Şubatta Online Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde,Türkiye'nin dört bir yanından lise çağındaki öğrencileri ve velileri uluslararası kurumlar ile evlerinde buluşturduk. Amerika'dan İngiltere'ye, Almanya'dan Kanada'ya, Avusturya'dan Polonya'ya ve Hollanda’ya birçok okullar ve lise temsilcileriyle öğrencilerimizi bir araya getirdik. Yurtdışından 35 okulun katılımı ile gerçekleşen Online Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde 10.164 kişinin ziyaret etmesi ile verimli bir etkinlik geçirdik. Üniversite eğitiminin ilk basamağı olan lise eğitiminin nerede ve nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili soruların cevaplandığı Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde öğrenciler, kariyer ve eğitim planlarında kendi yol haritalarını çizdiler.

Dünya çapından okulları buluşturduğumuz online ücretsiz etkinlikte, yurtdışında lise eğitimi hakkında merak edilen kampüs olanakları, okul fiyatları ve konaklamalar ile öğrenciler ve velileri bilgi sahibi oldular. 

Etkinliğin en dikkat çekenlerinden biri ise okulların ve sponsorların sunduğu burs ve promosyonlar oldu. Yurtdışı Lise Eğitim Günleri’ne katılan tüm öğrenciler arasından, 1 kişiye $€£2000 değerinde Yurtdışı Lise Program Burs, 2 kişiye Sony WH-CH510 Kablosuz Kulaklık, 3 kişiye 1 yıllık Spotify Premium üyeliği fırsatı yakaladı. 

Online IHSO etkinliği sonrasında da öğrenciler standları 7 gün boyunca ziyaret ettiler, standlarda canlı olmasa da etkinlik ziyaretinde bulunup katılımcı kurumların broşür ve materyallerini inceleme ve indirme fırsatına sahip oldular. Siz de katılımcı okullar hakkında detaylı bilgi almak için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günleri’nde yurtdışı lise hayali kuran öğrenciler, aileleri ve eğitim kurumlarına teşekkür ederiz.

Bu güzel etkinlik sonrası sizlerle, etkinlik istatistiklerimizi paylaşıyoruz.

Endless Abroad önderliğinde bu sene online olarak düzenlenen Online IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günleri hakkında bilgi almak, kampüs hayatı, şehirde yaşam, lise başvuru koşulları, okul fiyatları ve bursları ile ilgili merak ettikleriniz için bize her zaman ulaşabilirsiniz.

wp