Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Trebas Institute Yenilikçi Sertifika Programlarıyla Kanada’da Eğitim İmkanı Sunuyor

Trebas Institute Yenilikçi Sertifika Programlarıyla Kanada’da Eğitim İmkanı Sunuyor

1979 yılında Kanada’da kurulan Trebas Institute, müzik, film, işletme, teknoloji ve yönetim alanlarında eğitim sunmakta, öğrencilere tercih ettikleri sektörde bir adım geçmeleri için ihtiyaçları olan bilgileri ve kabiliyetleri kazandıracak yenilikçi sertifika programları sunmayı ve her geçen gün eğitim verdikleri alanı genişletmeyi amaçlamakta.

 

Quebec ve Ontario eyaletlerinde bulunan kampüsleriyle Kanada’da yaşamak amacı taşıyan öğrencilerine mezuniyet sonrasındaki ilk 6 ay içinde %79.5 oranında bir istihdam fırsatı sunan Trebas Institute, yabancı öğrencilere eğitim sırasında, Quebec kampüsüne özel olarak ise eğitim sonrasına da uzayan çalışma izni fırsatını da yanında getiriyor. 

 

Trebas Institute Programları

Montreal Kampüsü

-Digital Marketing & Social Media

-Film & Television Production

-Live Sound

-Music Business Administration

-Show & Event Management

-Sound Design

-Studio Recording

-E-Commerce and Online Business Management

-Audio and Video Post-Production

 

Quebec Kampüsü

-Audio Engineering & Production/DJ Arts

-Entertainment Management

-Event & Venue Management

-Film & Television Production and Post-Production



Kanada’da okumak isteyenler için Trebas Institute ve bünyesine katıldığı Toronto School of Management ile 4 Aralık Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştireceğimiz webinarda Trebas Institute’un sunduğu programlar, Kanada'da çalışma izni imkanı, CAD 4.000’a varan burs fırsatı ve esnek başlangıç tarihlerini, Toronto School of Management’in sunduğu programlar, imkanlar ve CAD 6.000’a varan burs imkanlarını, Kanada öğrenci vizesi ve daha bir çok konuyu konuşuyor olacağız. Kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için kayıt sayfamıza ulaşabilir, veya bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Yurtdışı Sertifika Programlarının Size Katacağı 8 Şey

Sertifika ve Diploma Programları
01 Aralık 2020

TESOL Nedir? Sertifika Nasıl Alınır?

Sertifika ve Diploma Programları
01 Aralık 2020
wp