Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Uluslararası Öğrenci Değişim Programları

29 Nisan 2022
Uluslararası Öğrenci Değişim Programları

Erasmus Öğrenci Hareketliliği Programı 

Erasmus Öğrenim Hareketliliği Programı, yükseköğretim öğrencilerinin bir akademik yıl içerisinde bir veya iki dönem eğitimlerini anlaşmalı okulda gerçekleştirdikleri bir programdır. Sınırlı sayıda öğrenci kabul edildiği gibi sınırlı sayıda öğrenciye burs verilir.

 

IIASA Genç Bilim Adamları Yaz Programı 

IIASA Genç Bilim Adamları Yaz Programı; küresel çevre, ekonomik ve sosyal değişim alanlarına ilgili genç araştırmacılara fırsatlar sunan bir programdır. Yaz aylarında üç ay süren bu program öğrencileri araştırmaya teşvik eder ve öğrencilere burs olanakları sunar.

 

Shanghai Jiao Tong Üniversitesi Bursu 

Shangai Shanghai Jiao Tong Üniversitesi belirli sayıdaki Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine eğitimlerine destek amaçlı burs olanağı sağlar. Shanghai'da okuyan uluslararası öğrenciler için geçerli olan bu burs eğitime destek için büyük bir önem taşır. Burs kriterlerini öğrenmek için üniversitenin sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Global Lisans Değişim Programı 

Küresel Lisans Değişim Programı olarak da bilinen bu program, uluslararası lisans öğrencilerini toplum hizmetleri mesleki gelişim ve kültürel bakımdan zenginleştirmeyi amaçlar. Bir dönemlik burs olanağı bulunur. 

INTERPOL Staj Programı

INTERPOL Staj Programı’nın amacı örgütün amaç ve hedeflerinin ve uluslararası polis işbirliğinin daha iyi anlaşılmasıdır.  Staj programının sunduğu burs imkanı da bulunur.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp