Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Work and Study

29 Nisan 2022
Work and Study

 Work and Study, öğrencilere yurtdışında eğitim aldıkları süre boyunca çalışma imkanı sunan bir programıdır. Öğrencilerin çalışma saatleri bulundukları ülkeye göre part time ve full time olarak değişebilir. Yine aynı şekilde, bulundukları ülkeye ve programa göre ülkede kalış süreleri değişiklik göstermektedir.  Work and Study için seçilen ülke ise öğrencilerin beklentilerine, bütçelerine, gelecek planlarına göre değişmektedir.  

Kimler Work and Study Yapabilir? 

Work and Study programına katılım için öğrencinin lise veya üniversite öğrenci olmaları bir  etken değildir. Yabancı dil yetkinlikleri ise programa kabullerinde büyük bir önem taşımamaktadır. Fakat, ülkeye adaptasyonlarının daha hızlı olması ve olanakları kolaylıkla yakalamaları için en az orta seviye ingilizce bilmeleri tavsiye edilir.  

Kimler Work and Study Yapamaz? 

Başvuru sınırı bulunmayan bu programa katılım için katı kurallar yoktur. Öğrencinin 18 yaşından büyük olması, ingilizce seviyesinin en az orta seviyede olması ona avantajlar sağlayacaktır

Work and Study Şartları 

Work and Study şartları programdan programa göre farklılık göstermektedir. Seçilen program doğrultusunda öğrenci şartları tamamlıyor olmalıdır.  

Work and Study Ücretlendirmesi 

Work and Study ücretlendirmesi seçilen ülkeye ve programa göre farklılık gösterecektir. Ülkenin para birimi, okulun ve programın sundukları ücretlendirmelerin farklı olmasına neden olur. 

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp