Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

İtalyancanızı Geliştirirken İzleyebileceğiniz 5 Dizi

Instagram Haberleri 11 Aralık 2020
İtalyancanızı Geliştirirken İzleyebileceğiniz 5 Dizi

İtalyanca öğrenirken o dili doğal halinde kullanılırken görmek, dinlemek ve izlemek dili pratik bir şekilde öğrenmenin en doğru adımlarından biridir. İtalyanca diziler bu konudaki boşluğu en eğlenceli ve verimli şekilde dolduran yapımlar olarak göze çarpmakta.
En iyi İtalyan dizilerini sizin için listelediğimiz bu blog yazımızda İtalyan dizileri Netfix, Amazon Prime gibi hangi platformlarda görüntüleyebileceğinizi ve tadını çıkarabileceğinizi de bulabilirsiniz.
Ünlü İtalyan dizileri ile İtalyancanızı en hızlı ve güçlü şekilde geliştirmek ve bu esnada güzel vakit geçirmek, yeni hikayelerle farklı bir kültürün derinliklerini keşfetmek için bu 5 İtalyan dizisi size göre!

Luna Nera

Nenesiyle yaşayan genç bir kız olan Ade, bir gün bir kadının doğumuna yardım ederlerken bebeğin doğmadan hemen önce öldüğünü hissediyor. Kadın ise bu kehanetten ürküyor ve cadı olduğunu iddia ediyor. Ardından cadılardan nefret eden ve kiliseyle çalışan cadı avcıları peşlerine düşüyor. Olaylar kaçma, kovalama, saklanma, kilise, Roma, ihanet, aşk, büyü, cadılık gibi konseptler ile sürüyor..

17.yüzyıl cadı konseptini işleyen bu İtalyan dizisi, Netflix’te geniş bir kitlenin beğenisini kazandı. Dönemin atmosferini iyi yansıtan bu dizi ile İtalyancanızı geliştirmek çok eğlenceli olacak.

Platform: Netflix, BluTV

Oyuncular:  Antonia Fotaras, Giorgio Belli, Gloria CarovanaIl Processo

Daha henüz 17 yaşlarında genç bir kızın cesedi bir su kenarında gün yüzüne çıkar. Kız çocuğu hamiledir. Olay yerine gelen savcı bu cinayetle yakından ilgilenir. Ancak bu cinayet savcının geçmişinde yaşadığı ve unutulmaya yüz tutmuş bir takım şeyleri gün yüzüne çıkaracaktır.  Savcı Elena Guerra kurbanda kendi suretini görür, failin avukatı olan Ruggero Barone ise bu davanın yıllardır kendisini kanıtlayabilmek için aradığı dava olduğunu düşünürken sanık Linda Monaco ise masum olduğunu kanıtlama mücadelesi içerisinde kime güveneceğinin kararsızlığında yaşamaktadır. Dizi bu üç ana karakterin mahkeme sırasında birbirleriyle ve çevreleriyle olan mücadelelerini aktarmaktadır.

Platform: Netflix, Canale 5

Oyuncular: Vittoria Puccini, Francesco Scianna, Margherita Caviezel

Suburra

En iyi İtalyan suç dizileri arasında gösterilen Suburra, geçtiğimiz aylarda 3. sezonu ile izleyicileriyle bir araya geldi. Gerçek bir hikayeye dayanan dizide Roma çevresindeki bir sahil kenti Ostia'nın nasıl suç ve kumar dünyasının merkezi olduğu işleniyor. Organize suç, toprak üzerine yapılan savaşlar, yozlaşmış siyasetçiler ve Vatikan arasında korkunç bir savaş meydanı haline bürünür.

Platform: Netflix, 

Oyuncular: Alessandro Borghi, Giacomo Ferrara, Eduardo Valdarnini, Francesco Acquaroli, Filippo Nigro

Curon

Anna, çocukluğunun büyük bir trajedi yaşadığı tüyler ürpertici aile malikanesine 17 yıl sonra ikiz çocukları ile geri dönmekte ve orada pek hoş karşılanmamakta. Başına gelen travmatik olayların gerçekleştiği bu yere dönen Anna’nın kaybolmasıyla Anna’nın ikiz çocukları Mauro ve Daria annelerini bulmaya çalışırlar. Büyük bir sel felaketinin gerçekleşmesiyle, bu felaket sadece aldığı canları değil, yılların gizlediği biriktiği sırları da örtmüştür.

Platform: Netflix

Oyuncular: Valeria Bilello, Luca Lionello 

Summertime

Bağımsız ve sorumluluk sahibi olan, Summer, doğup büyüdüğü çevreden uzaklaşıp gitmeyi düşleyen fakat ailesini bir arada tutan şeyin kendisi olduğunun farkında kızdır. ise asi bir ruha sahip eski bir motosiklet şampiyonu olan Ale ise yaşadığı sorunlar ve olumsuzluklardan kurtulup, hayatının kontrolünü eline alıp yeni bir sayfa açmakta. Tanışmadan önce oldukları kişilerden uzaklaştıracak olan bu yaz tatili, unutulmaz bir yolculuk sunacak. Birbirinden bu iki farklı kişinin yaz süresince ve tüm hayatlarını sonuna kadar değiştiren aşk hikayesi bizi bekliyor olacak.

Platform: Netflix

Oyuncular: Coco Rebecca Edogamhe, Ludovico Tersigni, Amanda Campana, Andrea Lattanzi

Tüm dizi önerilerimiz İtalyancanızı geliştirmek içindir. İtalyanca öğrenmek ya da geliştirmek için Endless Abroad İtalya dil okulları, İtalya lisans ve İtalya yüksek lisans programları sayfalarına göz atın!

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp