Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Otelcilik ve Turizm için en iyi üniversiteler hangileridir?

Otelcilik ve Turizm için en iyi üniversiteler hangileridir?

Otelcilik ve Turizm, günümüzün uluslararası iş piyasasında büyüleyici ve çok alakalı bir konudur. Aşağıdakiler, Konaklama ve Turizm programları için en iyi üniversitelerdir. 

Peki, Konaklama ve Turizm için en iyi üniversiteler hangileridir?

Hem Birleşik Krallık hem de ABD, inanılmaz sayıda görülecek yer ve cazibe merkezi ile son derece popüler turistik yerlerdir. Ayrıca Turizm ve Otelcilik alanında eğitimler sunan mükemmel üniversitelere de ev sahipliği yaparlar ve bu da onları öğrenciler için akıllıca bir seçim haline getirir. 

Bournemouth Üniversitesi

Birleşik Krallık'ın güzel manzaralı güney sahiline dayanan Bournemouth University (BU), Konaklama, Boş Zaman, Rekreasyon ve Turizm (Complete University Guide 2022) kategorilerinde Birleşik Krallık'ta 7. sırada yer almaktadır. Bu, onu ülkedeki Konaklama ve Turizm için en iyi üniversitelerden biri yapar!

Bournemouth, Turizm öğrencileri için ideal bir destinasyondur. Aslında, her yıl 6 milyondan fazla turist sahil kasabasını ziyaret ediyor ve plajı, popüler seyahat sitesi TripAdvisor tarafından İngiltere'nin en iyisi olarak derecelendiriliyor.

BU'da lisans ve lisansüstü düzeyde Etkinlik Pazarlaması, Uluslararası Konaklama İşletmeciliği ve Turizm İşletmeciliği dahil olmak üzere çeşitli Konaklama ve Turizm konularını okuyabilirsiniz.

Essex Üniversitesi

Times Higher Education Awards 2018'de Yılın Üniversitesi seçilen Essex Üniversitesi, Konaklama ve Turizm öğrencileri için bir başka harika destinasyondur.

Bunun nedenlerinden biri, Üniversitenin Birleşik Krallık'ta türünün tek otel okulu olan Edge Hotel School'a ev sahipliği yapmasıdır. Burada, gerçek bir 4* otelde uygulamalı deneyim kazanırken öğreneceksiniz!

Essex'te, okurken daha da fazla deneyim kazanabilmeniz için endüstride isteğe bağlı bir yıl içeren bir eğitim bile alabilirsiniz.

Arizona Devlet Üniversitesi

ABD'de Otelcilik ve Turizm eğitimi sunan en iyi üniversitelerden biri Arizona Eyalet Üniversitesi'dir (ASU). ASU, hem turistler hem de uluslararası öğrenciler arasında popüler bir destinasyon olan Phoenix'te bulunmaktadır.

ASU ayrıca 7 yıldır üst üste ABD'deki en yenilikçi üniversitedir (U.S. News Education 2022) 

ASU'da ilginizi çeken bir alanda uzmanlaşma seçeneği gibi birçok seçeneğiniz de olacak. ASU'daki uzmanlık alanları, giderek daha önemli bir konu olan Tatil Köyü ve Otel Liderliği ve Sürdürülebilir Turizm'i içerir.

Westminster Üniversitesi

Westminster Üniversitesi, Konaklama ve Turizm için en iyi üniversitelerden biridir. Londra'nın merkezindeki birinci sınıf konumundan yararlanmaktadır. Bu başkent yılda 18 milyondan fazla ziyaretçi çekiyor ve dünyanın en iyi akademik şehri (QS Best Student Cities 2022), dolayısıyla burada Konaklama ve Turizm okumak harika bir fırsat!

Westminster, bu konu alanında Birleşik Krallık'ta ilk 15'te yer almaktadır (Complete University Guide 2022).

Westminster Üniversitesi'nde Turizm İşletmeciliği, Turizm Planlaması ve İşletmeciliği ve Turizm İşletmeciliği gibi programlarda eğitim almayı tercih edebilirsiniz.

Pace Üniversitesi

Pace Üniversitesi ayrıca New York City'de Manhattan'ın kalbinde Turizm öğrencileri için mükemmel bir konuma sahiptir. New York, şehrin ekonomisine yılda milyarlarca dolar katkıda bulunan muazzam bir turizm endüstrisine sahiptir.

Üniversite, New York City bölgesinde AACSB onaylı tek Konaklama ve Turizm İşletmeciliği eğitimini sunar ve öğrencilere şehrin birinci sınıf otel ve restoranlarından bazılarını görme şansı verir.

İngiltere veya ABD'de Otelcilik ve Turizm eğitimi nasıl alınır?

Endless Abroad ile, mevcut notlarınız veya İngilizce dil seviyeniz giriş koşullarını tam olarak karşılamasa bile Birleşik Krallık'taki Otelcilik ve Turizm alanında en iyi üniversitelerden birinde bir programa girmenize yardımcı olacak bir hazırlık kursu alabilirsiniz.

ABD'de Otelcilik ve Turizm eğitimi almak istiyorsanız, bir geçiş programına erişmenize de yardımcı olabiliriz. Notlarınız zaten giriş standartlarını karşılıyorsa, başvurmanıza ve bir programa doğrudan girmenize bile yardımcı olabiliriz.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Yurtdışında Nasıl Üniversite Okunur?

Yurtdışında Üniversite
19 Mart 2023

Kaygı Yok Stres Yok

Yurtdışında Üniversite
19 Mart 2023
wp