Vize işlemleri tamamlanan öğrenciler oryantasyon için hazır hale gelirler. Endless Abroad danışmanları öğrencilerine “ Oryantasyon Klavuzu “ adı altında dosyayı öğrencilerine online ortamdan iletir. Akabinde öğrencinin müsait olduğu zaman diliminde randevu oluşturulup, öğrenciye en yakın ofisinde yüz yüze görüşme organize edilir. Bu görüşmede;
Malta'da Oryantasyon Rehberi Hakkında Blog Yazılarımız
Birbirinden güzel ülkede, birbirinden güzel deneyim! Öğrenirken eğlenen, yeni bakış açılarıyla gelişen öğrencilerimizin hikayelerine göz at.
Malta’da 2015 yılında 24 hafta boyunca dil eğitimi aldım. Okulum ACE butik ve güzel bir okuldu. Hocaların ilgisi ve speaking sınıfının katkısıyla 24 haftada elemantary seviyesinden upper intermadiate seviyesine geldim. Şu an İngilizce gerektiren bir işte çalışıyorum. Mülakat süreçlerini ve işe alım sürecinde İngilizce bilmenin avantajlarını yaşadım. Tüm bu süreçte her an yanımda oldukları için Endless Abroad çalışanlarına teşekkür ederim.
Ben bu yaz, Endless aracılığınızla Londra’da Erasmus Stajı yaptım ve staj yaptığım yerden çok memnun kaldım, yardımlarınız için teşekkür ederim.
Endless Abroad Ailesine ama öncelikle size çok teşekkür ederim Orhun bey. Malta’ya gelmeden önce ki vize hazırlık sürecimde ve vizem çıktıktan sonra öğrenciliğim boyunca ve hatta daha sonrası için ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. Schengen vizem ile diğer Avrupa ülkelerinide gezme fırsatım oldu. Malta gerçekten benim için çok doğru bir karar oldu. Düşüncelerimi ve isteklerimi dinleyip beni doğru bir ülkeye yönlendirdiğiniz için Teşekkürler🥰🥰🥰🥰
Her adımı profesyonelce takip ettiler, konsolosluk vizeyi cok geç gönderdiği halde bile umudu kesmeden yardımcı oldular Teşekkürler Endless"
Daha öncesinde de birlikte çalıştığım ve memnum kaldığım Endless Abroad ile yeni bir macera için geçen yaz tekrardan bir araya geldim ve 2019 Eylül itibari ile Kanada’nın Toronto şehrine adım atmış bulundum. Gerek akademik, gerek profesyonel ve gerekse sosyal anlamda karşıma çıkan bütün problemlere karşı desteklerini hep hissettiren eğitim danışmanım Savaş Ayas ve Endless Abroad ailesine çok teşekkür ediyorum. Bu gibi büyük adımlar atmadan önce yeterli birikime ve bilgiye sahip olan profesyonellerin verdiği güvenin, sizlerin alacağınız aksiyonlarda daha optimal bir sonuca ulaşmanıza yardımcı olacağından emin olabilirsiniz. Destekleri için Endless Abroad ailesine tekrardan teşekkür ediyorum.
<
Caner Nejdet Alkap - ILAC college Business adm. with co-op 92 weeks
Şuan Malta’ya 3 aylık dil eğitimine geldim.Buraya gelmeden benim ülke ve okul seçimimde ve diğer hertürlü konuda bana yardımcı olan Endless ailesine çok teşekkür ederim . Danışmanım Özlem hanım ile 7/24 iletişim halinde kalarak evraklarımı eksiksiz tamamlamam ve ülke ve okul seçimimi doğru yapmamda en büyük etken oldu.Malta da harika zamanlar geçirip dilimi geliştiriyorum iyi ki Endless iyi ki Malta :)
Öncelikle şunu söylemeliyim ki Endless Abroad'tan aldığım danışmanlıktan çok memnunum, özellikle Alp bey ve Gizem hanım. Benimle o kadar ilgilendiler ki ben her gün/her saat bıktıracak kadar arayıp benimle yine aynı kibarlık ve aynı yardımseverlikle ilgilendikleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Varşova benim çok istediğim bir yer değildi, hatta başka yerler bakarken Alp beyin bana önermesi ile, detaylıca araştırıp inceledikten sonra karar verdik ve şuan ki düşüncemi soracak olursanız iyi ki gelmişim. Öğrenci şehri bir kere, çok rahat adapte olabileceğiniz bir yer, eğer daha önce hiç böyle bir tecrübe yaşamadıysanız ilk deneyim için burası kesinlikle çok uygun. Geldiğimden beri çok iyi deneyimler yaşadım, insanlar çok kibar, bir sürü yabancı arkadaş edindim. Bu arada şunu kesinlikle söylemek istiyorum ki buraya gelmeyi düşünürseniz size burada çok türk olduğunu ve ingilizcenizi geliştiremeyeceğinizi söyleyecekler “bu tamamen sizle alakalı”, şöyle söyleyeyim sadece 3 tane türk arkadaşım var ve geri kalan bütün arkadaşlarım yabancı, çünkü ben buraya aynı zamanda dil öğrenmeye geldim. Eğer gelme düşünceniz eğitim ve dil ise bu tamamen sizin burayı nasıl kullandığınızla alakalı, aynı zamanda vakit geçirebileceğiniz yerler de çok fazla ve gittiğiniz de yine çok öğrenci var yabancılık çekmeyeceğiniz. İnsanların kibar davranışlarıyla ilgili bir anımı anlatmak istiyorum; daha ilk günler toplu taşıma konusunda çok zorluk çekiyordum ve de hiç çekinmeden insanlara gideceğim yere nasıl gitmeyelim diye soruyordum polonyalı bir kadın bana yolu göstermekle kalmayıp benimle otobüse binip, yurdumun önüne kadar götürüp geri döndü “ve kendisi şehir merkezinde oturuyordu” ingilizcesi çok iyiydi ve benim için hem güzel bir anı oldu, hem de bütün yol ingilizce sohbet ettik. Bunun gibi fazlasıyla yardımcı olan iyi insanlar var gerçekten. Sizin insanlara nasıl yaklaştığınıza bağlı. Veya bu şehre nasıl baktığınıza bağlı. Eğer sosyal ve bir amaç için buraya gelecekseniz burası kesinlikle tam sizin için. Kendi başınıza hayatı deneyimlemek ve bunu başarmak inanılmaz bir özgüven ve mutluluk veriyor. Tam anlamıyla önerebileceğim bir yer. Son olarak söyleyeceğim şey ise Endless Abroad danışmanlık ekibine tekrar teşekkür ederim.
Londra’da dil eğitimi almak ve Londra’yı gezmek en büyük isteklerimdendi ve bu yolculukta bütün sorularıma, günün her saatinde cevap veren ve her zaman yardımcı olan Alp Keskin Abi'me sonsuz teşekkürler.
Malta’da yaşadığım eşsiz deneyim ve eğitim sürecinde bana yardımcı olan, her zaman doğru seçim yaptığımı düşündüğüm Endless’a ve Özlem hanıma sonsuz teşekkürler 🙏
16 yaşındayım ve ilk yurtdışı deneyimim için ailemle İngiltere’yi seçtik .Endless’la görüşmelerimiz sonucunda İngiltere’ye geldim. Şu an yaklaşık 3 haftadır Londra’dayım. Oxford House College’da 6 haftalık bir eğitim alacağım. Burada her şey harika. Yardımlarından dolayı Endless Abroad, Londra ofisine çok teşekkür ederim. Birçok yere gezi düzenlendi ve bende gezilere dâhil olabildim. Cambridge, Oxford şehir gezilerine katıldım. Geziler çok güzeldi. Teşekkür Ederim.
Merhaba, Ben Taha ŞENTÜRK, Baskent Üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliği mezunuyum. Sonrasinda Hacettepe’de MBA yaptim. Yüksek lisans sonrasinda ise girdim. Tekfen Holding de Petrol Boru Hatti Projesinde 1 yil kadar calistim. Bölümüm %30 ingilizce olduğu için okul zamanlarinda yeteri kadar ingilizce öğrenemedim. Çalişma tecrubem bana dilimi üzerine gidip geliştirmem gerektiğini hatirlatti ve arayis icine girdim. Isim geregi sürekli geziyordum bu sebeble ankarada pek bulanamadim. Iznimi aldigim gün soluğu tunali hilmide aldim ve girdigim ilk ofisde Alp Bey ile tanistim. Aslinda kafamda bircok kisi ile görüşüp ona gore karar vermek vardi ama buna gerek kalmadi samimiyeti ve tecrubesiyle beni ikna etti. Yurt disina cikmam pek kolay olmadi. Onumde bazi engeller vardi ama sagolsun birlikte hepsini astik. Su an bu satirlari Los Angelestan yaziyorum. Burasi cok eglenceli ve hareketli bir sehir. Dogru bir karar verdigimi bir kez daha teyit ettim. Insanlari, havasi eglence hayati vs. Buraya gelmemde emegi gecen, yardimini bir an olsun esirgemeyen Alp Bey e ve Endless Abroad Yurtdışı Eğitime tesekkur ediyorum. Alp bey e kariyerinde basarilar diliyorum.
Biz 3 arkadaş (Mehmet Cihan Türe - Arden Çalışkaner - Cem Aksan) olarak 2015 yılında Wisconsın eyaletatine cankurtaran olarak gittik. Her şey çok güzeldi Amerika hayali Work and Travel sayesinde gerçek oldu. Dilim ve kendi gelişimim için büyük bir etkendi. Herkese tavsiye ederim. Şimdiden iyi eğlenceler.
Hayatımda ilk defa bu fırsatı gerçekleştirdiğim için öncelikle aileme ve sonrasında bu seyahat öncesi ve sonrasında bana yardımcı olan Endless Abroad ekibine teşekkür ederim. İlk gün işverenimin beni “Welcome to America Muhammed” yazan bir yazıyla işverenim karşıladı. Oldukça mutlu olmuştum çünkü bu kadarını beklemiyordum. Bir günlük aranın ardından işime başladım ve bir baktım ki ilk 10 gün sonunda güzel bir mekânda güzel arkadaşlıklar edinmişim. Şu an Amerika’da 10.günüm oldukça keyif aldığımı söyleyebilirim ve travel kısmında da keyif alacağıma inanıyorum. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.
Endless Abroad ile tanışmam çok uzun yıllar öncesine dayanıyor. Daha doğrusu bireysel olarak Savaş abiyle tanışıklığımız... 2015-16 yılları arasında bir spor salonunda tanışmıştık Savaş abiyle. O zamanlar lisedeydim ve yurtdışında okuma gibi bir hayali ufaktan aklımın içinde beslemeye başlamıştım. Kendisi gerek ofis dışı, ofis içi hiçbir farklılık olmadan deneyimlerini ve bilgisini benimle her zaman sabırlı bir şekilde paylaştı. Lise dönemindeyken benim için sadece bir hayal de olsa, Kanada’da bir okulla beni iletişime geçirip %50 burs alma gibi bir şansla kendisi sayesinde tanışmıştım. O zamanlarda yurtdışı için adımımı atamamış olsam da, üstüne seneler geçmesine rağmen, aradaki zaman farkı dahil şu ana kadar Savaş abiyle her zaman iletişimde olduk. Liseden mezun olduktan sonra Kanada için kararımı kesin vermiştim.
Endless Abroad ve Savaş abinin yardımları sayesinde, şu anda yaklaşık 2 senedir Kanada’da eğitimime devam etmekteyim. Hiçbir zaman Savaş abinin desteği eksik olmadı, Kanada’nın bir hayal gibi olduğu zamandan, şu an burda yaşadığım günlere kadar bağımız hiç kopmadı. Gerek okul, vize ve en onemlisi manevi destegini kendileri hiç eksik etmedi. Eğer sizi düşünen, değer veren bir yurtdışı eğitim danışmanlığından destek almak istiyorsanız, Savaş Ayas ve Endless Abroad…
Varşova'ya gelme serüvenimde bana yardımcı olan ve Avrupa'nın en iyi teknik üniversitelerinden Varşova Teknoloji Üniversitesine yüksek lisans'a yerleşmemi sağlayan Alp bey ve Gizem hanıma ve tüm Endless Abroad ailesine teşekkür ederim.
Lütfen sayfayı yenileyin.