Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Mühendislik için En İyi Üniversiteler Hangileridir?

19 Mart 2023
Mühendislik için En İyi Üniversiteler Hangileridir?

Mühendislik, en temel akademik disiplinlerden biridir ve tekerleğin icadına kadar uzanır. O zamandan beri toplumlar hayati altyapı, barınma ve enerji için mühendisliğe güvendiler. Mühendislik derecesine sahip olmak, etrafınızdaki dünyayı değiştirmek istiyorsanız son derece saygın ve yararlı bir varlıktır. Endless Abroad, birçok kurumla ortak çalışarak harika bir mühendislik geçmişine sahiptir.

İngiltere ve ABD'deki en iyi Mühendislik üniversiteleri şunlardır:

  • Birmingham Üniversitesi, Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği gibi farklı alanlarda çeşitli dereceler sunar.
  • Arizona Devlet Üniversitesi, dünya çapında en iyi 100 Mühendislik üniversiteleri arasında yer alır ve lisans ve yüksek lisans dereceleri için farklı kampüslerde öğrenim imkanı sunar.
  • TEDI-Londra, King's College London ve UNSW Sydney tarafından kurulan uluslararası bir kurumdur. İnovasyonda ABD'de bir numaralı üniversite olan Arizona Devlet Üniversitesi, dünya sıralamasında 37. sırada yer alan King's College London ve 45. sırada yer alan UNSW Sidney ile birlikte hareket ederek, öğrencilere Mühendislik alanında pratik projeler üzerinde çalışma fırsatı sunar.
  • Connecticut Üniversitesi, girişimciliğe ve yenilikçiliğe büyük önem verir ve öğrencileri ve öğretim üyeleri yeni teknolojiler geliştirmeye teşvik edilir. Ayrıca, U.S. News & World Report'a göre ABD'deki en iyi 75 Mühendislik Fakültesi arasında yer almaktadır.
  • Glasgow Üniversitesi, İskoçya'da Mühendislik eğitimi veren en eski kurumlardan biridir ve dünya sıralamasında 74. sıradadır. Mekanik, Elektrik ve İnşaat Mühendisliği gibi alanlarda farklı derece seçenekleri sunar.

İngiltere Üniversiteleri veya ABD Üniversiteleri için tıklayın

Mühendislik, dünyayı değiştirebilecek güçlü bir araçtır ve Endless Abroad'un işbirliği yaptığı üniversiteler, öğrencilere en iyi eğitimi sağlamak için çaba sarf etmektedir.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp