Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

7. Endless Campus Yurtdışı Eğitim Kampı ve Liderlik Kampı

7. Endless Campus Yurtdışı Eğitim Kampı ve Liderlik Kampı

Yurt dışı eğitim planları yapma fırsatı bulabildiğiniz Endless Campus serisinde, liderlerin ve deneyimli konuşmacıların yer aldığı, 19-22 Eylül tarihleri arasında Bodrum’da 7.’sini düzenlediğimiz, Endless Campus Yurtdışı Eğitim ve Liderlik Kampı, Duja Bodrum By La Blanche Otel’de gerçekleşti.

Kampımıza 50+ farklı üniversiteden 100’ün üzerinde üniversite lideri katılırken, yurt dışından gelen 24 kurum ve 8 konuşmacı katıldı.

Endless Campus Yurtdışı Eğitim ve Liderlik Kampı’nda yurt dışı dil okullarından, yurt dışı üniversite, yüksek lisans ve sertifika programlarına kadar birçok bilgi ve deneyimin aktarıldığı, etkinliklerle dolu bir kamp süreci gerçekleşti. Kamp boyunca, liderlerimiz, yurt dışı eğitim planları yapma fırsatı bulabildiği gibi yurt dışında onları neler beklediği ve nasıl zorluklarla karşılaşabileceği ve bu zorluklara karşı nasıl bir yol izleyebilecekleri konusunda konuşmacılarımız tarafından bilgilenmiş oldular. Kamp süresince kazanmış oldukları bilgiler ışığında liderlerimiz, kampta edinmiş oldukları deneyimleri ve olanakları paylaşmak üzere üniversitelerine döndüler.

Kamp sürecince yurt içi ve yurt dışından kampımıza katılan 25 konuk; yaşadığı tecrübelerini ve bilgilerini düzenlenen etkinlikler sayesinde liderlerimizle paylaşma fırsatı yakaladılar. Liderlerimiz, yurt dışı eğitim sektörü ve kişisel gelişim alanlarında kendi gelişimlerine yol verme ve ufuklarını genişletebilme fırsatı edindiler. Kamp süresince liderlerimiz Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ekibi ile de vakit geçirerek ekibimizle tanışma, bilgi alışverişinde bulunma fırsatı yakalamış oldular. Edinmiş oldukları imkanlar sayesinde liderlerimiz, 3 gece 4 gün boyunca süren eğitimlerin ve seminerlerin yanında tatil de yapmış oldular. Farklı şehirlerden gelen liderlerimiz yapılan konuşmalar ve pek çok etkinlik ışığında kendi yol haritalarını çizme fırsatı edinmiş oldu.

Her sene düzenli olarak gerçekleşen etkinliğimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve gelecek sene sizler de katılmak isterseniz Endless Campus websitemizi ziyaret edin!

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Londra’da Gezi Rehberi!

Yurtdışı Rehberi
18 Ekim 2019

Londra'da Ücretsiz Müzelerin Tam Listesi

Yurtdışı Rehberi
18 Ekim 2019
wp