Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Endless Abroad Büyüyor.. Mart Ayında 4 Şube Birden Hizmetinizde!

Duyurular 04 Mart 2020
Endless Abroad Büyüyor.. Mart Ayında 4 Şube Birden Hizmetinizde!

Üniversite okumak, dil eğitimi almak, yurtdışına çıkmak her öğrencinin hayalidir. Tıpkı bir zamanlar bizim de hayalini kurduğumuz gibi! Hepimiz farklı zaman dilimlerinde aynı eğitim kapılarından, aynı sıralardan geçiyoruz. Tüm bunları bir arada toplayarak Endless Abroad’un kurulmasına ve yeni şubeler açmamıza hayalleriyle, heyecanlarıyla ortak olan tüm öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Sizlere Mart ayında açılışını gerçekleştirdiğimiz 4 şubemizi tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Adana, Bursa, İzmir ve Samsun'da  hizmet verecek olan şubelerimiz siz öğrencilerimize daha yakından hizmet sunabilmek için kapılarını açıyor. 2020'nin ilk çeyreğine hızlı bir giriş yaptık, çok yakın süreçte 6 farklı şubemizi daha hizmete açarak ülkenin dört bir yanındaki noktalarımızı genişleterek sizlere çok daha yakın olacağız.

Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Güncesi

Endless Abroad’ın kurulma ve büyüme hikayesinde sizleri küçük bir gezintiye çıkarıyoruz.

2004 yılında Bursa’da kurduğumuz Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı’nı, 2006 yılında açtığımız İstanbul merkezli ofisimizle büyütmeye karar verdik. Büyürken bir yandan da hizmet kalitemizi her geçen gün artırmayı hedefledik. Bu hedef doğrultusunda Londra’da 3. şubemizi faaliyete geçirdik. Geliştirdiğimiz özel programlar ve kampanyalarla sektörde yeniliğin öncüsü olarak adımızdan söz ettirdik. 2019 yılına geldiğimizde ise kocaman bir ekip olduk.

İstanbul’da Mecidiyeköy, Bakırköy, Kadıköy, Beylikdüzü, Fatih, Ataşehir olmak üzere toplamda 6 yeni şubemizi açtık. Ankara’da Bilkent şubesini açtıktan sonra Denizli, Antalya, Alanya İzmir ve Londra şubelerimizle faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ettik. Dünyanın en popüler ülkelerinde yurtdışı dil okulları, yurtdışı yaz kampları, yurtdışı akademik programları (lise, lisans, yüksek lisans ve doktora), yurtdışı sertifika ve diploma programları, work and study, Erasmus staj danışmanlığı, yurtdışı staj programları, vize danışmanlığı, yurtiçi uluslararası tematik yaz kampları, Endless Academy, IHSO, Endless Campus liderlik ve yurtdışı eğitim kampı, okul ve öğrenci iletişimini güçlendiren Sconn Mobil Uygulaması hizmetlerini sunduk.

Sunduğumuz hizmetlerle 14 yılda 15.000 kişinin hayatına dokunduk, hayallerini gerçekleştirdik, kariyer planlarına ortak olduk, yurtdışı eğitimlerinde yol gösterici rol üstlendik. Kurucu ortaklarımızla, çalışanlarımızla ve en önemlisi bizlere inanan, geleceği parlak ve öğrenmeye hevesli öğrencilerimizle daha iyi işler çıkarmaya devam ediyor olacağız.

Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ekibi olarak hedeflerimizi büyütürken ailemizi de büyütüyoruz ve 4 yeni şube açılışımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Yeni nesillerin daha parlak bir geleceği olması için çalıştığımız bu yolda daha büyük işler başarmak için her noktada var olmaya çalışıyoruz. Bir diğer önemli müjdemiz ise Nisan ayı içerisinde açacağımız 6 yeni şube açılışı! Bu yıl Endless Abroad yılı olsun istiyoruz ve bizim için bir hayli önemli olan bu yolculukta desteğinizi hep yanımızda hissetmek istiyoruz. Endless Abroad ile hayata burada başlamak isteyen herkese sevgiler.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp