Dubai Vizesi

Hesapta para gösterme zorunluluğu olmayan Dubai, vize işlemleri kolaylığı açısından da dil eğitimi almayı düşünen kişilerin gözdesi haline gelmiştir. Vize işlemleriniz için gerekli evraklar; pasaportunuz, 5×5 ölçülerinde biometrik fotoğrafınız yeterli olmaktadır.

Yeşil ve diplomatik pasaporta sahip olan kişiler turistik vize işlemlerine tabi tutulmazlar ancak bu durum 180 gün içerisinde 90 günü aşmayan seyahatler için geçerlidir. Dubai’ye eğitim almak isteyen öğrencilerimizin vize işlemleri de okulumuzun desteği ile hallolmaktadır. ES Dubai dil okulu çalışma vizesi sağlaması nedeniyle öğrencilerin gözdesi haline gelir. Vize başvuru sonucu ortalama 15 iş günü içerisinde açıklanır.