Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

ST Star Awards'ta Doğu Avrupa Star Agenta Finalistiyiz!

Instagram Haberleri 11 Ağustos 2020
ST Star Awards'ta Doğu Avrupa Star Agenta Finalistiyiz!

StudyTravel Star Awards, 15 yıldır yurtdışı eğitim dünyasının en iyi kurumlarını seçiyor. Kurumların birlikte çalıştıkları okullar tarafından oylanarak seçildiği bu etkinlikte bu sene Doğu Avrupa Star Agenta kategorisinde finalist olarak seçildik! Başta bizi tercih eden öğrencilerimize ve  birlikte çalıştığımız uluslararası ve yerel partnerlerimize teşekkürlerimizi borç biliriz.

Yurtdışı eğitim danışmanlığı, yurtdışında eğitim almak adına yardım sağlayan, yurtdışı eğitim programlarının sorunsuz bir şekilde organizasyonunun sağlanması için danışmanlık hizmeti veren kurumlardır. Hangi ülkeye gidileceği ve hangi programın tercih edileceği, başvuru ve kayıt süreci, uçak bileti organizasyonu, vize işlemleri, seyahat ve sağlık sigortalarının planlanması, kalınacak yer, havaalanı transferi gibi tüm küçük detaylar yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmetiyle en doğru ve uygun şekilde planlanır.

Yurtdışında bir eğitim planlaması sürecinde yurtdışı eğitim danışmanlığı sayısız konuda yardımcı olma görevi edinir. 

  • Öğrencilerin istek, arzu ve ihtiyaçları doğrultusunda en uygun ülke, program gibi tercihleri gerçekleştirmek
  • Okullara başvuru ve kayıt sürecini kolaylaştırmak adına uzman danışmanlık ekibimizle destek sağlamak
  • Okulların hazırladığı Türk öğrencilere özel kampanyaları takip etmek, en uygun fırsatlar konusunda bilgilendirmek
  • Vize sürecinin sorunsuz ve kolay bir şekilde gerçekleşmesi adına danışmanlık sunmak
  • Öğrencilerin tercih ettikleri ülkeye ulaşımı konusunda bilet ve havaalanı transferi organizasyonunu gerçekleştirmek
  • Eğitim süresince öğrencilerin acil bir durumda ulaşabilecekleri telefon hattıyla yanlarında olmak ve merak ettikleri konularda bilgi/tavsiye sunmak

Endless Abroad olarak 16 yıldır öğrencilerimize en uygun, en avantajlı ve en iyi eğitim fırsatlarını sağlamayı, gelecek planlarını birlikte tasarlamayı ve bu planları hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. 18 şubemiz ile öğrencilerimizi dil okulu, sertifika programı, lise, lisans, yüksek lisans veya doktora eğitimi için dünyanın dört bir yanından 20’ye yakın ülkeye gönderiyor, kariyerlerinde önemli bir adım atmalarını sağlıyoruz.

Öğrencilerimizin hayalleri bizim hayalimiz, tercih etmek istedikleri tüm programlar için uzman danışmanlarımızla hizmet vermekten mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu süreçte bizi tercih eden öğrencilerimize ve bizimle çalışan partnerlerimize teşekkür ederiz. Birlikte daha da gelişmeyi heyecanla bekleyerek yepyeni eğitim serüvenlerine yelken açmak için bize katılın!

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Uzaktan Canlı IMAT Sınavına Hazırlık Kursu

Instagram Haberleri
11 Ağustos 2020

ST Star Awards'ta Doğu Avrupa Star Agenta Finalistiyiz!

Instagram Haberleri
11 Ağustos 2020
wp