Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Ucuz Dil Eğitimi İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Work & Study 02 Ekim 2020
Ucuz Dil Eğitimi İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yurtdışında dil eğitimi planlarken ayırdığınız bütçeyi en verimli ve doğru şekilde harcamak size en iyi sonucu verecektir. Bu doğrultuda dil eğitimi sürecinde doğru seçimler yapmak ve bu seçimleri en iyi şekilde gerçekleştirmek gerekir. Peki bütçenizin en iyi karşılığını alacağınız bir dil eğitimi edinmek için nelere dikkat etmelisiniz?

Seçeceğiniz Ülke

Tahmin edebileceğiniz gibi farklı ülkelerde dil eğitimi fiyatları birbirine göre farklılık gösterebilmekte. Fakat burada daha da büyük bir farkı yaratan kısım konaklama ve günlük yaşam masrafları. Dil eğitimi ücretini kolaylıkla karşılayabilseniz bile bulunduğunuz süre içerisinde günlük masraflarınız ve konaklama ücreti cüzdanınıza düşman olabilir. Özellikle Amerika, İngiltere, Kanada gibi fazlasıyla tercih edilen ülkelerde bu durum bir problem yaratırken denk bir dil eğitimini edinebileceğiniz İrlanda veya Malta ülkeler bu konuda çözüm olarak tercih edilebilir.

Seçeceğiniz Eğitim Kurumu

Dil eğitimi somut veya sabit bir fiyatlandırmaya sahip olmadığı için aynı ülke, hatta aynı şehir içerisinde dil eğitimi için çok farklı fiyatlar ve paketlerle karşı karşıya kalmak mümkün. Size en uygun paketi ve kurumu tercih ederken yurtdışı eğitim danışmanınızdan destek almanız en sağlıklı sonucu verecektir.

Kayıt Olacağınız Dönem

Turizm sektörü gibi eğitim sektörü de sezonlara sahiptir ve yılın belirli dönemlerinde yüksek katılım görürken belirli dönemlerinde düşüş yaşar. Bu sebeple fiyatlar da bu talep değişimi doğrultusunda yılın farklı dönemlerinde değişiklikler gösterir. Danışmanınızla birlikte hem size en uygun, hem de fiyat olarak en ucuz dönemi tespit etmek bütçenizi fazlasıyla rahatlatacaktır.

Erken Kayıt 

Dönem tercih ederken eğitimi alacağınız dönemden erken bir tarihte tüm planlarınızı tamamlayıp erken kayıt olmanın birkaç avantajı bulunmaktadır. 

İlk olarak tüm işlemlerinizi ve başvurularınızı sorunsuz olarak tamamlamak için geniş bir zaman aralığına sahip olursunuz. Bu sayede son dakikaya bırakmayacak ve rahat bir süreç yaşayabileceksiniz. 

İkinci ve daha önemli olan nokta ise eğitim kurumlarının Erken Kayıt için sunduğu büyük avantajlar ve uygun fiyatlar. 2021’de alacağınız bir dil eğitimi planı için 2020 Ekim ayında yapacağınız kayıtlar büyük bir fiyat avantajını yanında getirir. 

7. VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı

Endless Abroad olarak katılım göstereceğimiz 7. VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda erken kayıt avantajı sunan dil okulları ve diğer eğitim kurumlarından temsilcilerle bir araya gelebilir ve erken kayıt fiyatlarını öğrenerek planlarınızı bu doğrultuda gerçekleştirebilirsiniz.

Work and Study

Dil eğitimi alırken bir yandan çalışmak size o kültürü iyice tanıma ve iş tecrübesi edinme yolunda büyük imkanlar tanır. Fakat buna ek olarak eğitim bütçenize katkı yaratacak ve çok düşük maliyetlerle yurtdışında eğitim almanızı da sağlayabilir. AB vatandaşı olmayan öğrencilerin Malta, Dubai, İrlanda, Avustralya gibi ülkelerde çalışma izni almasına olanak tanıyan Work and Study programı, öğrencilere hem tecrübe hem de gelir elde etmeleri için fırsat yaratmakta.

Doğru Planlama

Yurtdışında eğitim almak birçok farklı elementi doğru planlamak, kontrol etmek ve bütçe yönetimi yapmayı gerektirir. Bütçenizi konaklama, vize, başvurular, dil eğitimi ücreti, seyahat, günlük maliyetler, ekstra harcamalar gibi konular arasında doğru bölmelisiniz. Nerede konaklayacağınızı doğru belirlemeli, uçak biletinizi uyguna getirmeli, günlük harcamalarınızı planlamalısınız. Bu sürecin tamamında Endless Abroad’ın uzman danışman ekibi size en doğru ve size en uygun seçenekleri sunmayı görev edinmiştir. Dil eğitiminin planlanmasından başvuru/kayıt dönemine ve orada eğitim sürecine kadar her noktada ihtiyacınız olan her konuda yanınızda olmayı sürdürüyoruz.

Yurtdışında Dil Eğitimi

Endless Abroad olarak dil eğitiminizi sizinle birlikte sizin için en uygun şekilde planlamak için destek sunuyoruz. Siz de dil eğitiminizi en uygun fiyatlarla gerçekleştirmek için şimdi uzman ekibimizden ücretsiz danışmanlık hizmeti alın. 

 

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

İrlanda’da Work And Study Programı

Work & Study
02 Ekim 2020

Work & Study Programları

Work & Study
02 Ekim 2020
wp