Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

6. VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’na çok az kaldı!

6. VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’na çok az kaldı!

14 yıldır öğrencilerin yurtdışı eğitim hayallerinin gerçekleştiren Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı bu hayallerin gerçek olmasına 5 yıldır her sene düzenlediği ve bu sene de 6.sı gerçekleştirileceği VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı ile devam ediyor. Dünya çapından kaliteli eğitim kurumlarını Türkiye’nin dört bir yanından öğrenciler ve aileleri ile bir araya getiren ücretsiz olarak katılım sağlayabileceğiniz Online Yurtdışı Eğitim Fuarımız 6-7 Haziran tarihlerinde 12:00-18:00 saatleri arasında vef.com.tr websitemizde canlı olacak. Henüz kayıt yaptırmadıysanız fuara şimdi ücretsiz kayıt yaptırın.

Dünyanın dört bir yanından eğitim kurumunun sizler için bir arada olacağı, okul yetkilileri ile canlı olarak görüşüp tüm sorularınızı sorabileceğiniz online fuarımıza dil öğrenmek, eğitimine yurtdışında devam etmek, geleceği için güçlü kariyer temelleri atmak, yurtdışı deneyimi yaşamak, hayatını yurtdışına taşımak, kısacası yurtdışı hayali olan herkes davetlidir.

Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak da standımızın bulunacağı ve pek çok ülkeden çeşitli eğitim kurumunun yer alacağı online fuarımızda önemli bir araştırma ve karar gerektiren yurtdışı eğitim planlarınızı gelin birlikte yapalım. Geleceğiniz için en doğru kararı almanız için gelin sizin için en iyi olanı birlikte seçelim. Ülke, okul, program seçiminden konaklamaya, okul başvuru ve kabul sürecinden vizeye, eğitim boyunca oryantasyon ve desteğe Endless Abroad’un tüm ücretsiz danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilir, okulları daha yakından tanımak için okul standlarını ziyaret edip sorularınızı sorabilir ve programlar ve ücretleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Yurtdışı eğitim dünyası ile bir araya geleceğiniz bu etkinlik geleceğiniz için önemli bu tercihi yapmanızı kolaylaştıracak ve en doğru kararı vermenizi sağlayacak. İngiltere, Amerika, Kanada, İrlanda, Fransa, Almanya, İtalya, Malta, Romanya, İspanya, Hollanda, Birleşik Arap Emirlikleri ve İsviçre’den katılacak dil okulu, üniversite, yüksek lisans, kolej, lise, sınav ve konaklama kategorisindeki pek çok eğitim kurumu sizler için burada olacak. Program seçenekleri, ücretler, kabul koşulları, burs imkanları, kampüs hayatı ve yurtdışında eğitim ve yaşam hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabileceksiniz.

Fuarda Sizi Neler Bekliyor?

  • Fuara özel indirimler
  • Kredi kartı ile ödeme ve ön kayıt yaptırma imkanı
  • Yurtdışı eğitim seminerleri
  • Fuar günü kayıt işlemini gerçekleştiren üniversite ve kolej öğrencilerine PTE sınavı hediye
  • 8 hafta ve üzeri kayıt yaptıran herkese 2 hafta ekstra ücretsiz eğitim
  • Yurtdışı eğitim seminerleri

Seminer Programı

6 Haziran Cumartesi

  • 12:30, St Mary’s University - Birleşik Krallıkta Eğitim
  • 13.30, Study in Sweden - İsveç'te İngilizce Yüksek Lisans Programları
  • 14.30, DAAD - Almanya'da Yükseköğrenim ve DAAD Bursları
  • 15.30, University Canada West - Kanada'da Yükseköğrenim ve Çalışma İzni
  • 16.30, Nuffic/NESO - Hollanda'da Eğitim ve Yaşam

7 Haziran Pazar

  • 13:30, Endless Abroad - Yurtdışı Eğitimi İçin İpuçları
  • 14.30, SI-UK - Birleşik Krallık Üniversitelerinde Burs ve Ücretsiz Danışmanlık
  • 15.30, EducationUSA - ABD'de Yükseköğrenim İçin 5 Adım
  • 16.30, Pearson - PTE Academic Sınavı ve Getirdiği Avantajlar
  • 17:00, Mohawk College - Mohawk'da Eğitim ve Kanada'da Çalışma

Londra ve Dublin’de 20’den fazla lokasyonda öğrenci yurdu konaklamaları sağlayan ana sponsorumuz Londonist, ikincil sponsorumuz Mohawk College, diğer sponsorlarımız St. Mary’s, Daad, Study in Holland, Education USA, Study Sweden ve diğer destekleyicimiz Pearson’ın da katkıları ile düzenlenecek VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda yurtdışı eğitim ile ilgilenen herkesi pek çok sürpriz bekliyor.

Yurtdışı eğitim ile ilgilenen, araştırmalarına başlamış olan, geleceği için plan yapan veya eğitimine başlamaya hazır herkesi bir araya getirecek VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı, geleceğiniz için önemli bir rol oynarken her yerden erişebileceğiniz kolay ve yenilikçi online altyapısı ile eşsiz bir fuar deneyimi yaşatacak.

Bizler de dünyanın dört bir yanından katılacak okul ve tüm eğitim kurumları da sizlerle bir araya geleceğimiz için heyecanlıyız. Hayalinizdeki yurtdışı deneyimi ve başarılı bir eğitim hayatı için gelin geleceğinizi birlikte planlayalım.

6-7 Haziran'da VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı'nda Görüşmek Üzere!

Seçenek ve fırsatlarla dolu VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuar’ında henüz kayıt olmadıysanız online davetiyeniz ile ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Kayıt yaptırdıysanız 6-7 Haziran tarihinde vef.com.tr websitesinde görüşmek üzere!




İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Malta’da Dil Eğitimi En Güzel Nasıl Olur?

Yurtdışında Eğitim
31 Mayıs 2020

Yurtdışı Eğitimlerinde Vize Almak Ne Kadar Zor?

Yurtdışında Eğitim
31 Mayıs 2020

Polonya'da Eğitim Almanın Avantajları

Yurtdışında Eğitim
31 Mayıs 2020
wp