Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Beklentinin Üzerinde, Her Şey Dahil Londra Programı

Beklentinin Üzerinde, Her Şey Dahil Londra Programı

SENA DOĞAN- HER ŞEY DAHİL LONDRA PROGRAMI

Ben Sena, Ege Üniversitesi Turizm Fakültesinde okuyorum ki zaten tam olarak bu sebepten dolayı da yurtdışına çıkma kararı aldım. Çünkü ben bir turizmciyim fakat hem dil hem de vizyon olarak gelişmeye ihtiyacım vardı, çeşitli araştırmalar yaparak ilk etapta gitmem gereken yerin İngiltere olduğuna karar verdim.

Daha sonra yurtdışı eğitim danışmanlığı veren firmaları araştırmaya başladım. İnternette Endless Abroad ailesiyle karşılaştım ki bu sırada diğer firmalarla da görüşüyordum. Araştırmalarımın sonucunda en avantajlı, en kârlı ve en güvenilir olan Endless Abroad firmasını seçmiştim. Halihazırda zaten Londra’da her şey dahil programını onaylayıp bu maceraya yavaş yavaş başlamıştım bile.

Eğitim danışmanımın ciddi yardımlarıyla birlikte bütün evrakları sorunsuz bir şekilde tamamlayıp yola koyuldum. Havalimanı pasaport kontrolü de çok başarılı geçtikten sonra bütün bir yazımı geçireceğim ailenin yanına transferimle gittim. O kadar iyi insanlardı ki en ufak bir sorun yaşamadım. Londra’da kaldığım süre boyunca dil eğitimimin yanında inanılmaz arkadaşlıklar ve dostluklar edindim.

Benim bu zamana kadar yurtdışına çıkmamış olmam da korktuğum içindi fakat gittiğimde sanki orada yaşamışım gibi rahattım. Dil seviyem ise kısa sürede çok iyi noktalara geldi ve Oxford House College dil okulundaki eğitimim de beklentilerimin üzerindeydi, sanırım bundandır ki bir seviye fazladan ilerledim.

Boş zamanlarımda yakındaki tüm şehirleri gezdim. Çok güzel bir tren ağına sahip bir ülke olduğu için her yere ulaşım inanılmaz kolaydı. Bunun yanında neredeyse tüm müzeler ücretsiz. Size tüm orada yaşadığım muhteşem deneyimlerimi inanın yazarak anlatamam, mutlaka yaşayarak görmeniz lazım.

Fakat bu kadar keyifli zaman geçirmek, hiç bir sorunla karşılaşmamak ve de bu kadar iyi neticeler elde etmek bunların hepsi şans olamaz öncelikle danışmanım Aylin Hanım’a ardından tüm Endless Abroad ailesine çok teşekkür ediyorum ve gitmek isteyen, düşünen arkadaşlarım var ise kesinlikle tavsiye ediyorum.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Her Şey Dahil Programının Avantajları Nelerdir?

Her Şey Dahil Programlar
24 Aralık 2019

Beklentinin Üzerinde, Her Şey Dahil Londra Programı

Her Şey Dahil Programlar
24 Aralık 2019
wp