Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Her Şey Dahil Programının Avantajları Nelerdir?

Her Şey Dahil Programının Avantajları Nelerdir?

İngilizce öğrenmenin en kolay yolu şüphesiz ki yurtdışında eğitim almaktır. Öğrenciler ağırlıklı olarak İngiltere, Malta ve ABD’yi seçmektedirler. Bu noktada Endless Abroad ailesi olarak, öğrenciler için her şey dahil paketlerini hazırladık. Daha önce yurtdışında bulunmamış ve kendilerine dil anlamında güvenmeyen öğrencilerin çekincelerini en aza indirmek içinde bu programlara bir çok soysal aktivite ekledik.

Tüm bu hizmetler Türkiye’de başlıyor siz yurtdışından dönene kadar devam ediyor. Yurtdışında okulunuzu ve konaklamayla ilgili tüm işlemlerinizi(konaklama ücreti dahil) öğrenciler Türkiye’den ayrılmadan önce organize ediyoruz. Hazır olan sağlık sigortası ve yurtdışı çıkış işlemlerinizden sonra soluğu gideceğiniz ülkede alıyorsunuz.Havaalanı transferiniz sağlandıktan sonra size sunulan hizmetlerden yararlanmaya başlıyorsunuz.

Her şey dahil programın en büyük avantajı size zaman kazandırıyor olması. Siz gideceğiniz ülkede “Nasıl aktif olabilirim?”, “Nelere gidebilirim?” , ”Nasıl arkadaş edinebilirim?” diye çaba harcamayacaksınız. Seçtiğiniz ülkenin programında yer alan aktiviteleri uygulamaya başlayacaksınız. Londra YMCA spor salonunda sporunuzu yaptıktan sonra London Eye’dan Londra manzarasını izleyebilir ya da New York’ta bir müzikal çıkışı akşam yemeğinizi yiyebilirsiz. Tercihiniz Malta’dan yanaysa Sightseenig şehir turuna katılabilirsiniz…

Unutmayın zaman çok hızlı geçecek Yurtdışında geçirdiğiniz 1 günü bile çok iyi değerlendirmeniz gerekmektedir. Bu programla zaman kaybetmeyeceksiniz ve tek masrafınız kişisel harcamalarınız ve uçak biletiniz olacak. Oldukça masraflı ve zorlu olan bu süreçte Endless Abroad ailesi olarak yanındayız.

 

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Her Şey Dahil Programının Avantajları Nelerdir?

Her Şey Dahil Programlar
06 Ağustos 2019

Beklentinin Üzerinde, Her Şey Dahil Londra Programı

Her Şey Dahil Programlar
06 Ağustos 2019
wp