Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Endless Ailesi Evde Kalıyor!

Genel 22 Nisan 2020
Endless Ailesi Evde Kalıyor!

Sevgili öğrencilerimiz,

Sizleri çok özledik. Hayallerinize en kısa zamanda kanlı canlı ortak olmayı diliyoruz.

Biz Endless ailesi olarak yaklaşık bir aydır home office çalışıyoruz. Online alanlarda ulaşılabilir olarak sizinle iletişimde kalmayı hedefliyor, hayallerinize sıkı sıkıya sarılmanızı sağlamaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki bu günler zor, belki de daha zor günlerimiz olacak ama biz, hiçbir zaman ellerimizi sizlerden çekmeyeceğiz. Hayallerinize, geleceğinize ortak olmaya, birlikte hedeflerinize ulaşmaya her zaman devam edeceğiz.

Güzel günlerin yakında olduğunu bilerek her yeni güne daha mutlu, daha umutlu başlıyoruz. Mesai arkadaşlarımızla yeniden bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz. Hayatın en kısa sürede normalleşmesini ve işlerimizin başına dönmeyi umut ediyoruz. Yine her sabah gülen yüzlerle birbirimize günaydın demeyi, keyifli geçen kahve molalarımızı, öğle yemeğinde yeni tatlar keşfetmeyi iple çekiyoruz.

Bu dönemde ofisimizdeki her şeyi kalbimizde taşıdık ve evlerimize götürdük. Sizleri de hayallerinizle birlikte yanımıza aldık. Şimdi tüm bunlar geçene kadar evlerimizden geleceğe yatırım yapma zamanı! Yeniden bir araya gelene kadar dijital ortamda birbirimize ilham oluyoruz ve sizler için en iyisini düşünüyoruz. Yukarıdaki fotoğrafımız da kalpleri heyecanla atan Endless ailemizin bir kısmı. Şimdi evde kalıp güzel günleri bekleme zamanı! Beklerken de hayallerinize erkenden hazırlık yapma zamanı!

Yurtdışı hayallerinizden vazgeçmemenizi, bu ayrılığın geçici olacağını söylemek istiyoruz. Bu nedenle evde kaldığımız süreçte sizlere online olarak ulaşıyoruz. Yine kariyerini en iyi şekilde planlıyor, titizlikle başvurularınızı yapıyor, geleceğinizi garanti altına alıyoruz. Siz de vazgeçmeyin, erteleyin ama vazgeçmeyin!

Online Danışmanlık Alın.

Geleceğinizi şimdiden hazırlayın diye her zaman hizmetinizdeyiz. Bilgisayarlarımızın başındayız ve sizlerleyiz. Planlarınıza başlamak ve geleceğinizi şekillendirmek için için hemen bizimle iletişime geçebilir, ücretsiz online danışmanlık alabilirsiniz.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp