Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Geleceğinizi Online Danışmanlık Hizmetiyle Planlıyoruz!

Genel 19 Mart 2020
Geleceğinizi Online Danışmanlık Hizmetiyle Planlıyoruz!

Sosyal mesafeye uyduğumuz, evde kalarak yeniden sağlıkla bir arada olmayı beklediğimiz şu günlerde neredeyse tüm dünya online yaşamaya başladı. Her gün kamuoyunu evde kalmaya davet eden bilinçlendirme çalışmaları yapılmakta. Okullar, işyerleri, eğlence merkezleri gibi insanların bir arada olduğu kalabalık alanlar kapatılmış durumda ve herkes evlerinden hayatına devam etmekte.

Bütün dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını nedeniyle hassas bir dönemden geçiyoruz. Toplum sağlığını önemseyerek uyarıları dikkate almalı, zorunlu haller dışında 14 gün kuralına uymalıyız. Hal böyleyken yeniden normal hayatımıza döneceğimizi de unutmamız gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Endless Abroad, yurtdışında eğitim almak hayali olan öğrencilerin hayallerini unutmuyor, bu süreçte tüm dünyada olduğu gibi online yaşama ayak uyduruyor. Yurtdışında eğitim almanın kaliteli bir kariyer planı hazırlamanın uzun süreçler gerektirdiğini biliyor, bu nedenle yurtdışında eğitim alma planlarınıza online devam ediyoruz.

Online Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Hizmeti Nedir?

Yurtdışındaki eğitiminizi planlamak için ofislerimize gelmenize gerek yok. Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı hizmetimiz, kesintiye uğramadan online platformda da devam ediyor. Danışmanlarımız siz değerli öğrencilerimize destek vermek için online olarak görüşme sağlıyor. Siz evinizdeyken de eğitiminizle ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara online olarak cevap veriyor. Üstelik istediğiniz gün ve saatte başvuru formumuzu doldurabilir ücretsiz danışmanlık randevusu alabilirsiniz.

Online Danışmanlık Hizmeti Alın

Yurtdışı eğitim planınıza online olarak devam etmek için hemen ücretsiz randevu formumuzu doldurun. Skype, Whatsapp, Facetime gibi görüntülü konuşma uygulamaları ile bize ulaşabilir, istediğiniz gün ve saatte eğitiminizi planlamak için güvenli bir şekilde adımınızı atabilirsiniz.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp