Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

2. IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günü

2. IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günü

Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz IHSO Yurtdışı Lise Eğitimi Günü, 22 Şubat Cumartesi günü, Conrad İstanbul Bosphorus’ta gerçekleşti. Dünyanın dört bir yanından gelen lise temsilcileriyle yurtdışında lise eğitimi almayı planlayan öğrenciler ve veliler bir araya geldi.

Yurtdışından 26 okulun katılımı ile gerçekleşen Yurtdışı Lise Eğitim Günü’nü 220 kişinin ziyaret etmesi, verimli bir etkinlik olmasını sağladı. Üniversite eğitimini de şekillendiren lise eğitiminin nerede ve nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili soruların cevaplandığı Yurtdışı Lise Eğitim Günü’nde öğrenciler, kariyer ve eğitim planlarında yol haritası çizdiler.

Yurtdışında dünyaca ünlü liselerde diploma ve akademik referans elde etme imkanı, dil gelişimi, yeni ülkelerde farklı eğitim sistemlerini gibi konuların konuşulduğu bu önemli günü birçok haber ajansı gündemine aldı.

Etkinliğin en dikkat çeken konusu ise ELTIS sınavıydı. Yurtdışı Lise Eğitim Günü’ne katılan tüm öğrenciler, ELTIS sınavına girerek %60’a varan burs imkanı elde ettiler. Sınav sonuçlarına göre kazanacakları yüksek miktarlardaki burs imkanını, yurtdışında tercih edecekleri liselerde kullanabilecekler.

Endless Abroad önderliğinde her sene düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günü hakkında daha detaylı bilgi almak ve gelecek sene katılmak isterseniz Endless Abroad websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

           

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Malta’da Dil Eğitimi En Güzel Nasıl Olur?

Yurtdışında Eğitim
26 Şubat 2020

Yurtdışı Eğitimlerinde Vize Almak Ne Kadar Zor?

Yurtdışında Eğitim
26 Şubat 2020

Polonya'da Eğitim Almanın Avantajları

Yurtdışında Eğitim
26 Şubat 2020
wp