Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

21-22 Mart’ta VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’ndayız!

21-22 Mart’ta VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’ndayız!

VEF Nedir?

VEF (Virtual Education Fair) Türkiye’nin ilk ve tek online yurtdışı eğitim fuarıdır. Online fuarcılık alanında faaliyet gösteren Endless Fairs tarafından organize edilmektedir. VEF, fiziki fuarları dijital ortama taşıyan, mesafeleri ortadan kaldıran, Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencileri yurtdışındaki eğitim kurumlarıyla bir araya getiren online bir platformdur.

Bu yıl 5.’si düzenlenecek VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda klasik fuarcılıkta kullanılan materyaller ve izlenen süreçler, web tabanlı teknolojik sistemlere uygulanarak dijital ortama taşınmıştır. Klasik eğitim fuarlarında stant sahibi ve ziyaretçilere sunulan imkanlar ve daha da fazlası, VEF online fuarında mevcuttur.

21-22 Mart tarihleri arasında vef.com.tr adresinde ücretsiz olarak gerçekleşecek VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’na, yurtdışında eğitim almayı düşünen herkesi bekliyoruz.

VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’na Neden Katılmalı?

  • VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’na katılmak tamamen ücretsizdir.
  • VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’na katılmak için sadece internet bağlantısı yeterlidir.
  • Zaman ve maliyetten tasarruf ederek nerede olursanız olun internet erişimi olan her yerden ulaşabilirsiniz.
  • VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’nın sistemine girdiğiniz zaman gerçek fuar atmosferini yaşayabilirsiniz.
  • Dünya çapındaki okulların standlarını gezebilir, kurumlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • İstediğiniz okulun standına tıklayarak canlı ve görüntülü sohbete başlayabilirsiniz
  • Yurtdışından katılan okulların broşür, katalog ve diğer tüm dökümanlarına ulaşabilir, dilediğiniz gibi inceleyebilirsiniz.
  • İngilizce konuşma veya anlaşmada sorun yaşama ihtimaline karşın temsilcilerimizden sizlere yardımcı olması ve okulların temsilcileriyle aranızda ki bağlantıyı sağlaması için destek isteyebilirsiniz.
  • Detaylı olarak görüşmek istediğiniz üniversite yetkililerine iletişim bilgilerinizi bırakabilir, daha sonradan görüşme sağlayabilirsiniz.
  • Online seminerlere ve konferans görüşmelerine ücretsiz katılabilirsiniz.
  • Fuarın bitişi akabindeki ilk 9 gün VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’nı tekrardan ziyaret edebilir, kayıt altına alınan bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • 1 yıl boyunca sitemizi ziyaret eden kişiler, kurumların detaylarını ve bilgilerini görebilecek, kurumlar ile iletişim kurabileceklerdir.

Dünyaca ünlü dil okullarında, liselerde ve üniversitelerde eğitim almayı düşünen herkes VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’mıza katılabilir.

Yurtdışı Eğitim Fuarı’na Hangi Kurumlar Katılacak?

İngiltere, Amerika, Kanada, Avustralya veya Malta gibi ülkelerden EC Dil Okulları, Kaplan International Colleges (Kaplan International Languages), ACE Dil Okulları gibi dünya çapındaki okullar VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’na katılacaktır.

Aşağıda şimdiye kadar açıklanan eğitim kurumlarını bulabilirsiniz, liste son güne kadar güncellenecek ve katılımcı okulların sayısı artacaktır.

VEF Katılımcı Kurumları
Dil Okulu   Dil Okulu Dil Okulu  Lise/Üniversite  Servis Sağlayıcı
KAPLAN LSI Think Poland St Marys Londonist
EC CLLC Oxford Int. Fieldstone College Endless Abroad
ESDUBAI Canadian College ILAC Newcastle international school  
NCG Gisma ISE Wisconsin  
Berlitz ACE CES    
Emerald SSLC OSCARS    

VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’na Katılın!

21-22 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’na ücretsiz kayıt olmak için vef.com.tr adresindeki başvuru formunu doldurabilir, yurtdışındaki okullarla bir araya gelerek kariyer planlamalarınıza online platformda yön verebilirsiniz.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Malta’da Dil Eğitimi En Güzel Nasıl Olur?

Yurtdışında Eğitim
06 Mart 2020

Yurtdışı Eğitimlerinde Vize Almak Ne Kadar Zor?

Yurtdışında Eğitim
06 Mart 2020

Polonya'da Eğitim Almanın Avantajları

Yurtdışında Eğitim
06 Mart 2020
wp