Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Online Yurtdışı Eğitim Fuarlarının Avantajları ve VEF 2021

Genel 15 Eylül 2021
Online Yurtdışı Eğitim Fuarlarının Avantajları ve VEF 2021

Yurtdışında eğitim almayı düşündüğünüzde yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri de bir yurtdışı eğitim fuarına katılmak olacaktır. Daha önce bir etkinliğe katıldıysanız, böyle bir etkinliğin önemini zaten anlamış olacaksınız. Ancak ilk kez ziyaret ediyorsanız, bir yurtdışı eğitim fuarının ne olduğunu, neden önemli olabileceğini ve o süreçte neler olacağını öğrenmek için okumaya devam edin. Yurtdışı eğitim fuarları üniversite, okul veya kolej temsilcileriyle yüz yüze konuşmak ve ardından size en uygun eğitim kararlarınızı vermek için oldukça etkili bir yöntem. 

Fuarlara katılarak eğitim alabileceğiniz en iyi yerler ve kendiniz için en iyi geleceği sağlamak adına niteliklerinizi ve deneyiminizi en iyi nasıl kullanacağınız hakkında daha fazla bilgi edinmenize mükemmel ortamı sağlayabilirsiniz. Yurtdışı eğitim fuarları hem fiziki hem de sanal ortamlarda gerçekleşebilir. Eskiden daha çok fiziki fuarlar talep görürken artık çoğu öğrenci online fuarları tercih ediyor. Bunun tabi ki belli başlı nedenleri bulunmakta. Peki, geleneksel fuarlardan ziyada online yurtdışı eğitim fuarlarının avantajları nelerdir? 

1. Fiziki Engelleri Ortadan Kaldırır. 

Öğrencilerin dünyanın dört bir yanından okul temsilcileriyle bir araya gelmesini sağlayan online yurtdışı eğitim fuarlarının en önemli özelliği de pratik ve kolay erişilebilir olması. Fiziki fuarların mekan arayışı ve ulaşım zorlukları gibi engellerini ortadan kaldırarak özgür bir platform sunuyor. Bu sayede her nerede olursanız olun dilediğiniz şekilde bu eğitici fuarlara katılabilir ve geleceğinizi çizdiğiniz bu süreçte önemli fikirlerden yararlanabilirsiniz. 

2. Uygun Maliyetli Olması. 

Bir fuara katılmayı düşünen öğrenci için maliyetler çok önemlidir. Kendi yaşadığı konuma çok uzakta olan bir fuara katılması oldukça güç ve maliyetli olacaktır. Bu fuara katılmak için uçak bileti, otel konaklaması ve gideceği yerde yeme-içme gibi birçok maliyetle karşılaşacaktır. Bu nedenle, fiziki fuarlar hem maliyet açısından hem de erişilebilirlik açısından insanları oldukça zorlamaya başlıyor. Online fuarlara katılarak olası maddi yüklerden kurtulabilirsiniz.

3. Network Oluşturabilme. 

Yurtdışı eğitim fuarlarının en iyi yanlarından biri de dünyanın dört bir yanından farklı insanlarla bir araya gelip network oluşturma şansıdır. Kaliteli bir eğitim kadar mezuniyet sonrası süreç de bir o kadar önemli. Bu nedenle, dünya çapından birçok kişi ile bir araya gelmek öğrenciler için geleceğe yönelik bir yatırım olacaktır. 

4. Eğlenceli ve Güzel Bir Deneyim.

Özellikle yurtdışı eğitim fuarlarında gerek hedef kitleden dolayı gerekse daha akılda kalıcı olmak adına bu süreç eğlenceli hale getirilmeye çalışılır. Burada hedeflenen hem bilgi aktarımı hem etkili iletişim hem de eğlenceli bir süreç oluşturmaktır. Bu sebeple, online fuarlara oyunlaştırma gibi herkesin çok memnun kaldığı özellikler eklenir. Ayrıca yeni kültürle bir araya gelmek de bu süreci oldukça heyecanlı kılıyor. 

VEF 2021: Online Yurtdışı Eğitim Fuarı 

VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve farklı kültürlerinden isteyen herkesi İngiltere, Amerika, Kanada, Avustralya ve Malta gibi eğitim sektörü denilince ilk akla gelen ülkelerdeki dil okulları, kolejler ve üniversitelerden gelen temsilcilerle bir araya getirmektedir. Klasik fuarlarda gerçekleşen tanıtım ve etkinliklere VEF Yurtdışı Eğitim Fuarı ile online olarak katılım sağlayabilirsiniz. Ancak, burada bazı farklar ortaya koyar. Online olarak gerçekleşen fuarlar sayesinde kolay erişilebilirlik ve uygun maliyetler gibi konulara dikkat çekilir. Direkt hedef kitleye ulaşım sağlanır ve yüksek katılımcı sayısına kolaylıkla erişilebilir.

VEF Yurtdışı Eğitim Fuarları, Türkiye'nin ilk ve tek online yurtdışı eğitim fuarı olup, Türkiye'nin dört bir yanındaki öğrenciler ile yurt dışındaki eğitim kurumlarını birleştirmeyi hedeflemektedir.

VEF Fuar Takvimi 2021

VEF Global Online Yurtdışı Eğitim Fuarı

Dünyanın dört bir yanından öğrenciler dünyanın dört bir yanındaki dil okulları, üniversiteler, kolejler ve liselerle 15-16 Ekim tarihlerinde bir araya geliyor.

 VEF Türkiye Online Yurtdışı Eğitim Fuarı

Türkiyenin dört bir yanından öğrenciler dünyanın dört bir yanındaki dil okulları, üniversiteler, kolejler ve liselerle 22-23 Ekim tarihlerinde bir araya geliyor.

 VEF IHSO Global Online Yurtdışı Lise Fuarı

Türkiye’nin dört bir yanından öğrenciler ve aileleri, yurtdışından liselerle bu sene 4.'sü düzenlenen IHSO Yurtdışı Lise Eğitim Günlerinde 5-6 Kasım tarihlerinde online olarak bir araya geliyor.

Fuarda Yer Alacak Katılımcı Kurumlar Nelerdir? 

  1. University of Pitesti
  2. University of Essex
  3. Quasar Institute
  4. Canadian College
  5. Seneca College
  6. La Salle College
  7. Yorkville University
  8. Centennial College
  9. Langara College 
  10. Norfolk Christian Schools
  11. Trine University 
  12. ISM International School of Management Germany
  13. Almero Student
  14. University of Findlay
  15. Ilia State University 
  16. Kaplan Pathway 
  17. Berlitz Manchester & Dublin
  18. Monroe College
  19. IQ Schools Group
  20. Centre of English Studies
  21. Study Group
  22. University of California
  23. Orange Lutheran High School
  24. H-Farm International School
  25. LSI Education
  26. Binus University 
  27. University Canada West
  28. Aspira University College
  29. Georgian National University 
  30. Dorset College Dublin
  31. Lincoln University 
  32. MIP Politecnico di Milano
  33. Kaplan International
  34. Sea to Sky School District 
  35. SSLC
  36. Stay Campus London 
  37. David Game College 
  38. Education Malaysia 
  39. Futurystic Agency 
  40. Feltom
  41. SI-UK
  42. Londonist
  43. AIESEC
  44. Endless Abroad
  45. Dunya Company Education Center
  46. Regent Education Consultants and Services
  47. Darbi LTD
  48. Dec Education
  49. Euniversparcours
  50. IBA Educon Consulting 
  51. Consulate of The Netherland
  52. British Council 
  53. EducationUSA
  54. Study Advisers
  55. Higher Education
  56. Egida
  57. Study Sweeden 

Uzun süredir yurtdışı eğitim hayali kuruyor ve artık bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek istiyorsanız eğer şimdi adım atmanın tam da vakti. Dünyanın dört bir yanından saygıdeğer kuruluşların temsilcileri ile bir araya gelebileceğiniz ve yurtdışı eğitimi hakkında A’dan Z’ye her konuda fikir edineceğiniz VEF Yurtdışı Eğitimi Fuarı şimdi sizleri bekliyor. Bugünkü yazımızda VEF nedir ve fuarın ne gibi avantajları vardır gibi merak edilen tüm soruların cevabını verdik. Eğer siz de bu bilgilendirirken eğlendiren fuarlara katılmak istiyorsanız etkinlik tarihlerini bir kenara not edin ve yurtdışı eğitim hayallerine artık bir adım atın. Daha fazla bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin. Ücretsiz kaydolmak için şimdi online davetiyenizi alın. 

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp