Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda Öğrencilere Büyük Hediyeler!

VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda Öğrencilere Büyük Hediyeler!

Bu yıl 5.’si düzenlenecek VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı, 21-22 Mart tarihleri arasında vef.com.tr adresinde ücretsiz olarak gerçekleşecek. Dünyaca ünlü okullarla yurtdışında eğitim almak isteyen öğrenciler bir araya gelerek kariyer planlaması yapacaklar. Yalnızca internet bağlantısıyla erişim sağlanabilen fuarda online olarak okul temsilcileriyle görüşmeler sağlanacak, öğrenciler, okulların tüm dökümanlarına ulaşabilecekler. Bunlara ek olarak VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda eğitim desteği olacak sürpriz hediyeler olacak. Birçok öğrencinin hayalini kurduğu yurtdışı eğitimi hakkında tüm bilgilere VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı’nda ulaşmak mümkün!

Türkiye’nin ilk ve tek Online Eğitim Fuarı olan VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı, yurtdışında eğitim almak isteyen ve okulları tanıma fırsatı arayan öğrencilerin yüzünü güldürüyor. Fuara ücretsiz katılım sağlayıp en çok standı gezen 20 kişiye Londra’da 2 haftalık dil eğitimi + konaklama hediyesi verilecek. Eğitimine ve kariyerine yurtdışında devam etmek isteyen 20 şanslı kişinin kazanacağı bu hediyeyi kazananlar, 29 Mart Cumartesi günü VEF Türkiye Instagram hesabından açıklanacaktır.

Bol stant gezmeli bir fuar olsun!

VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı Nedir?

VEF, Türkiye’nin ilk ve tek online yurtdışı eğitim fuarıdır. Online fuarcılık alanında faaliyet gösteren Endless Fairs tarafından organize edilmektedir. VEF, fiziki fuarları dijital ortama taşıyan, mesafeleri ortadan kaldıran, Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencileri yurtdışındaki eğitim kurumlarıyla bir araya getiren online bir platformdur.

Dünyaca ünlü okulların katılacağı fuarda öğrenciler, yurtdışından okulların temsilcileriyle online olarak iletişim kurabilecek, okullar hakkında bilgi alabilecek, fuar zamanı içerisinde herhangi bir okula indirimli kayıt yaptırabilecekler. Geleceğe umutla bakan öğrenciler için büyük bir fırsat olan VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı, fiziki fuarlardan farksız olarak yürütülecek, fiziki fuarların bir tamamlayıcısı rolünü üstlenecek.

VEF Online Yurtdışı Eğitim Fuarı,Tamamen ücretsiz gerçekleşecektir. Endless Fairs’ın güçlü altyapısı sayesinde test edilmiş 250.000 ziyaretçiyi eş zamanlı hiçbir teknik aksama olmadan fuar alanında ağırlıyor. Aynı anda binlerce ziyaretçi fuar alanını gezebiliyor ve canlı bağlantılarla bu görüşmeler güçlendiriliyor. Bu özel günde her öğrencinin eğitim hayalini gerçekleştirmesi dileği ile...

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Malta’da Dil Eğitimi En Güzel Nasıl Olur?

Yurtdışında Eğitim
17 Mart 2020

Yurtdışı Eğitimlerinde Vize Almak Ne Kadar Zor?

Yurtdışında Eğitim
17 Mart 2020

Polonya'da Eğitim Almanın Avantajları

Yurtdışında Eğitim
17 Mart 2020
wp