Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Yeni Akademik Dönem Kayıtları Başladı! 

Yeni Akademik Dönem Kayıtları Başladı! 

Eğitimde yeni akademik dönem yaklaşırken öğrenciler gelecekleri için verecekleri karar için heyecan içindeler. Bu seneyi etkisi altına alan dünya çapındaki pandemi sonrası yavaş yavaş girdiğimiz normalleşme sürecinin hız kazanmasıyla birlikte yurtdışında eğitim almayı planlayan öğrencilerin de, bu belirsizliğin giderek azalsa da hala bulunduğu dönemde, kafalarında bazı soru işareti bulunmakta. Geçtiğimiz pandemi dönemi ile eğitimlerini online ortama taşıyan ve tamamlayan okullar önümüzdeki dönem için ne gibi çözümler planlamakta, eğitim fiyatlarında pandemi sonrasında nasıl değişiklikler bulunmakta, yeni akademik dönem içerisinde öğrencileri ne gibi farklılıklar bekliyor, pandeminin devamı durumunda ne gibi öğrencileri ne gibi durumlar bekliyor gibi soruların cevaplarını bu blog yazımızda bulabilirsiniz.

Pek çok alan gibi online platformlara taşınan eğitim dünyasında, 2020 Güz döneminde yurtdışındaki eğitim kurumları da Türkiye’deki kurumlar gibi yeni eğitim öğretim döneminde çoğunlukla hibrit bir eğitim ile öğrenim dönemine başlama planına sahip. Online ile yüz yüze eğitimi bir arada sunan hibrit eğitim, online eğitimin avantajlarıyla geleneksel yüz yüze eğitimi birleştirerek en sağlıklı, güvenli ve avantajlı sistemi oluşturmayı hedefliyor. Geçtiğimiz dönem dersler ve sınavları online bir şekilde sorunsuz tamamlayan okullar bu döneme altyapı ve tecrübe konusunda kendilerini geliştirerek fazlasıyla hazırlıklı giriyorlar. Buna ek olarak bir ikinci dalga ihtimaline karşı tüm önlemlerini önceden alan eğitim kurumları, tüm dönem eğitim planlarını bu olasılıklar çerçevesinde şekillendirmiş durumda.

Yurtdışında eğitim planları yapan öğrenciler ise bu belirsiz hava içerisinde merak içinde yeni dönemi beklemekteler. Okulların hibrit eğitim planıyla birlikte öğrenciler eğitim planlarını ertelemek yerine yeni eğitim döneminde okullarına seyahat edecek ve normal şekilde eğitimlerini esnek olarak daha küçük sınıflar veya online olarak sürdürebilecekler. Böylece öğrenciler yurtdışı eğitimin temel taşlarından biri olan kültürel farklılık ve sosyal imkanlardan mahrum kalmayacak. İkinci dalga ihtimali doğrultusunda ise öğrenciler eğitimlerine online olarak yurtdışında devam etme, ülkeye dönme veya eğitimlerini dondurma seçeneklerine sahipler. Endless Abroad olarak geleceğinizi birlikte planladığımız gibi bu süreçte de hangi seçenek ile ilerlemek isterseniz tüm desteklerimizle yanınızda olmayı sürdürüyoruz.

Covid-19 sonrasında eğitime yönelik teşvikler dolayısıyla yurtdışı dil okulları ve üniversiteler uygun fiyatlarla ve pandemi sürecine özel burs imkanları sunmaya başladı. Erken kayıt seçeneği ile öğrenciler bu dönem veya önümüzdeki yıl eğitim alabileceği paketleri tercih ederek en uygun eğitim fırsatlarını yakalayabiliyor.  İngiltere Kanada Polonya Ukrayna ve daha fazla ülkede her bütçeye uygun farklı bir yurtdışı lisans ve yüksek lisans eğitimi planını Endless Abroad olarak öğrencilerimizle birlikte tüm ihtimalleri göz önünde bulundurarak ve tüm seçenekleri ölçüp tartarak şekillendiriyoruz. Türkiye sınırları içerisinde bir lisans veya eğitimi ücretiyle Avrupa standartlarında sınavsız üniversite eğitimi sunan okulların verdiği burs imkanları, çalışma izni ve farklı kültürlerle buluşma şansını değerlendirmek için erken kayıt imkanından yararlanarak geleceğine bir adım at ve hayallerini erteleme.

Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Alın

Dünyanın dört bir yanında yer alan uluslararası geçerlilikteki okullarda dünya standartlarında eğitim almak, dünyaca ünlü, kaliteli ve saygın üniversitelerde eğitim almayı planlıyorsan planlarını erteleme. Hayaline bir adım atmak için yurtdışı eğitim danışmanlarımızdan bugün ücretsiz danışmanlık randevusu al. 

 

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Yurtdışında Nasıl Üniversite Okunur?

Yurtdışında Üniversite
26 Haziran 2020

Kaygı Yok Stres Yok

Yurtdışında Üniversite
26 Haziran 2020
wp