Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Yurtdışı Eğitim Firmanızı Nasıl Seçmelisiniz?

Yurtdışında Eğitim 06 Ağustos 2019
Yurtdışı Eğitim Firmanızı Nasıl Seçmelisiniz?

Son zamanlarda yurtdışında eğitim almak isteyen genç neslin sayısındaki artış yurtdışı eğitim firmalarının da sayısını artırmaktadır.Hal böyle olunca bazı kötü niyetli firmalar öğrencilerin kariyerleri için önemli bir adım olan yurtdışı eğitimlerini tehlikeye atabilirler.Peki öğrenciler bu nokta neler yapmalıdır?

ÖĞRENCİLER FİRMAYI SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİDİR?

  • Öğrenci karar verirken firmayı iyice araştırmalı ve firmaya hiçbir fikri olmadan gitmemelidir.
  • Seçeceği firmanın Yurtdışında ofisi olup olmadığını öğrenmeli.Ofisi olmasa bile sizinle ilgilenebilecek kişilerin olup olmadığını sorgulamalıdır.İstediğinizde kendinize muhatap bulmak sizin hakkınız.
  • Katılımcı gideceği okul hakkında bilgi toplamalıdır. Bu konuyla ilgili yapabileceğiniz her araştırmayı yapın.Size verilen okul fiyatını,okulun kendi sitesine girerek karşılaştırın.
  • Seçtiğiniz yurtdışı eğitim danışmanlık firmasının Konsolosluklarla ilişkilerini sorgulayın. Vize sürecini sorunsuz geçirmek için önemli bir ayrıntı.
  • Size sadece telefondan bilgi verilmesini kabul etmeyin en azından vize sürecinden önce seçtiğiniz firmanın ofisine gidin görüşün. Broşürden, internetten yurtdışı eğitim danışmanlığı yapan firmalara güvenmeyin.
  • Verilen fiyatların içerisine neler dahil olduğunu mutlaka yazılı olarak alın. Kayıt olduktan sonra, vize ücreti için şu kadar daha lazım, konaklama da yaz sezonu fiyat farkı oluştu birkaç pounda daha vermeniz gerekli , kayıt ücretini eklememişiz,sigorta aslında bu programa dahil değil ayrıca sigorta ücreti ödemelisiniz gibi ücret eklemeye çalışan fırsatçı firmalardan zarar görmemiş olursunuz.
  • Size sorunsuz hizmet sunacağını ifade eden firmalara güvenmeyin.Unutmayın önemli olan işlemlerin sorunsuz olması değil, herhangi bir sorun çıktığında bu sorunu en hızlı nasıl giderilebildiğidir.
  • Yurtdışı eğitim sizin ve  kariyeriniz için çok önemli bir an. Endless Abroad ailesi 2004 yılından beri bunun bilincinde.İşinizi şansa bırakmayın.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Malta’da Dil Eğitimi En Güzel Nasıl Olur?

Yurtdışında Eğitim
06 Ağustos 2019

Yurtdışı Eğitimlerinde Vize Almak Ne Kadar Zor?

Yurtdışında Eğitim
06 Ağustos 2019

Polonya'da Eğitim Almanın Avantajları

Yurtdışında Eğitim
06 Ağustos 2019
wp